Dilan-F sym_yc nasibimde varsa testler negativ gösterse bile yarın pozitif götürüm canım benim nasibimde yoksa yola devam .. insallah yarın Rabbim bana güzel bir sonuç nasip eder 😭😭😭🩷
sym_yc Dilan-F gebelerin ateşi yüksek olur da ondan merak ettim inşaAllah yarın güzel bir haber alırsın az önce bende ölçtüm 37.2 çıktı
Dilan-F sym_yc amin canım benim Rabbim nasip ederse insallah güzel haber alicam kurban olduğum rabbiminde vardır bana müjdesi elbette . Sende insallah bebisini sağlıkla kucağına alırsın yarın sabah sonuç yazarım buraya 🩷🩷 bu gece bana çok dua et 😭🩷
sym_yc Emnnur çok şükür yine düşük ama 80 çıktı Rabbim yani şöyle 28 44 ve 80 olarak ilerledi Rabbim devamını güzellikle nasip etsin 🥰kimsenin emeği boşa çıkmasın Rabbim yardımcımız olsun🥰
Emnnur sym_yc amin inşallah bende yarın vericem bakalm Salı günü 84 çıktı doktor cuma tekrar istedi bakalm ne olucak belirtileirn varmı peki
sym_yc Emnnur belirti olarak hep aynı yerde bi sızlama oluyor bazen belim ağrıyor bazen kasıklarım ağrıyor bazen başım ağrıyor yani bu aralar böyleyim senin sonucun gayet güzel çıkmış Allah arttırsın🥰