Ftrhn edanur__ ay peki çok gazlı mı canım ? Yani hiçkırığın doğduktan sonra gazla bir ilişkisi var mı ı merak ettim
Ftrhn Gulsahs çok şükür canım bunu duyduğum için çok mutluyum. Uzun süredir var biz de by hıçkırma ve gün içinde çok gez oluyor 🥹
Ftrhn Eceunverkanra çok şükür canım. Benim de çok erken haftalar başlamıştı. Ama son haftalarda baya arttı gün içersinde. Hatta özellikle ben bir şeyler yiyip yattıktan sonra başlıyor hıçkırmahçya 😊 mutlu oldum demekki önemli bir gelişmemiş
Ftrhn minikbebegim06 peki gazlı bir bebiş mi canım bu arada hayırlı olsun sağlıkla büyütün. Yani hıçkırığın doğunca gazla bir ilişkisi var mı onu merak ettim de
minikbebegim06 Ftrhn çok teşekkür ederim 🥰 çok aşırı gazlı diyemem probiyotik damla kullanıyoruz belki onunda etkisi vardır ama evet gaz yuttuklari zamanda hıçkırık oluyor
Ftrhn dygsss öyleymiş canım çok şükür 😊 evet ya benim de gün içinde hem sık oluyor hem de baya uzun sürüyor
ddefnos Ftrhn benim oğlum öyleydi doğduktan sonrada çok hickirirdi şimdi 6 yasinda hala ufak bi gülme krizine girse hemen hıçkırmaya başlıyor😅 doğru nefes almayı bilmiyor demişti doktor bi sorun yok ama vücudu oyle
Accountant Ftrhn benim hep pıt pıt şeklinde oluyor da hatta dışardan hissediliyor ama normal hareketle farkı ne ben anlayamıyorum 5 dk da sürmüyor ben karnıma hareket yaptıkça karşılık geliyor