Ftrhn Kızlae 33. Haftadayım. 3 haftadır neredeyse hıçkırmasıok arttı günde 3 kez mutlaka hıçkırık tutuyor hissediyorum. Uzun sürüyor bir de. 😌 Hıçkırık neden olu3 bir de gelişim açısından iyi mi ? Bununla ilgili bilgisi olan var mı aranızda
dygsss Ftrhn 32 deyim günde 3-4 kez hıçkırıyor ve hemen de geçmiyor gelişimi açısından iyi olduğunu okumuştum ciğerleri icin
hamcokelek33 Ftrhn benimki de çok hıçkırıyor. Yanlış yönlendirmek şstemem ama diyaframı ve akciğerleri geliştiği için hıçkırıyor diye okumuştum🥹
minikbebegim06 Ftrhn normal bir durum benimki doğdu 2.5 aylık hala hıçkırık tutuyor bide ona sinirleniyor 😂
Ayshababy Benimkide çok hıçkırıyor yari günümüz hıçkırıkla geçiyo doktorum bebeğin geliştini söylüyordu hıçkırdı zaman
Ftrhn dygsss öyleymiş canım çok şükür 😊 evet ya benim de gün içinde hem sık oluyor hem de baya uzun sürüyor
Ftrhn minikbebegim06 peki gazlı bir bebiş mi canım bu arada hayırlı olsun sağlıkla büyütün. Yani hıçkırığın doğunca gazla bir ilişkisi var mı onu merak ettim de
evlatce-41 Bende 36 dayım dediginiz gibi günde üç dört kere tutuyor ve baya uzun sürüyor ben yoruluyorum onu düşünemiyorum🥹
Eceunverkanra Ftrhn Merhaba, benim bebegim de 30+5 gunluk gun icinde 3-4 defa 5er dk kadar hickiriyor. Hickirmasi cok iyi bir sey akcigerlerinin gelismeye basladigini gosteriyor, doktoruma sordugumda hickirmasi degil hickirmamasi endise verici demisti💐
Ftrhn Eceunverkanra çok şükür canım. Benim de çok erken haftalar başlamıştı. Ama son haftalarda baya arttı gün içersinde. Hatta özellikle ben bir şeyler yiyip yattıktan sonra başlıyor hıçkırmahçya 😊 mutlu oldum demekki önemli bir gelişmemiş
Gulsahs Evet hıçkırması iyi birşey diyaframının iyi çalıştığını söylüyorlar doktorlar benim bebiş de öyle devamlı hıçkırıyor 🥹
Ftrhn Gulsahs çok şükür canım bunu duyduğum için çok mutluyum. Uzun süredir var biz de by hıçkırma ve gün içinde çok gez oluyor 🥹
Ftrhn edanur__ ay peki çok gazlı mı canım ? Yani hiçkırığın doğduktan sonra gazla bir ilişkisi var mı ı merak ettim
Ftrhn Accountant normal hareketten çok farklı canım. Sabit karnınızın bir yerinde kalp atımı gibi pıt pıt diye atışlar hissediliyor. Ve rahat 5 dk aynı şekilde sürüyor.
Accountant Ftrhn benim hep pıt pıt şeklinde oluyor da hatta dışardan hissediliyor ama normal hareketle farkı ne ben anlayamıyorum 5 dk da sürmüyor ben karnıma hareket yaptıkça karşılık geliyor