Semakaraman merhaba doğumum oldu doğum ücreti biz özel sağlıkla olduğumuz için tam bilmiyorum 35 veya 38 bindi galiba normalmdoğum, epidural aldım 12 bin oydu. Sancı çekilen yerle doğum odası ayrıydı hemen yan yana olarak düşünün size bir oda veriyorlar orda sancınızı çekiyorsunuz sadece 2 kişi alınabiliyor ve değitiremiyorlar o iki kişiyi sonrasında. Sancınızı çekerken eşiniz odada sizle durabiliyor doğuma da alınabiliyor normal doğum olursa eğer sezeryanda alınmıyor diye biliyorum. Ben doğuma kadar çok rahattım doğum sonrası biraz sorun yaşadım plasentam yapışmış rahmime zor bir doğum geçirdim. Ama ebelerden tut hemşirelere kadar hepsi çok ilgiliydi özellikle eda ebe yanlış hatırlamıyorsam ismini inanılmaz iyi biriydi ebe ve hemşiirelerin hepsi merhametle yaklaştılar her zaman hiçbir rahatsız edici tavırları yoktu hasta bakıcı abla da aynı şekilde. Doğum olduktan sonra siz sancı çektiğimiz odaya geri dönüyorsunuz orda dinşeniyorsunuz doktor onay verirse eğer yukarıdaki servis katına çıkartıyorlar sizi esas kalacağınız oda orası oluyor. Ben 6 saat gibi bir süre sancı çektiğim odada kaldım doğumum da oluşan şartlardan dolayı ama zannediyorum ki 2 saat gibi bir süre sonrasında yuksrı servis katına alırlar sağlıklı bir doğum gerçekleşirse. Bunun dışında yukarı servis katına çıktığınızda ebelerle bir işiniz kalmıyor doktor hanım sizi arada bir ziyaret ediyor 1 gece konaklıyorsunuz servis katındaki bebek hemşireleri vs de çok ilgiliydi genel olarak çok memnun kaldım rahatsız edici hiçbir şey yaşamadım öneririm hastaneyi. Özellikle ebeler mükemmeldi ben suratsız vs bekliyordum bundan korkuyordum daha doğrusu ama hepsi çok güler yüzlü ve merhametlilerdi hiç can sıkıcı bir hareketlerini görmedim umarım yardımcı olmuşuldur sormak istediğin başka şeyler varsa sorabilirsin elimden geldiğince anlatırım