nuraymommy Hmsremom umarım canım rabbim nasip etsin inşallah eşim de bende çok istiyoruz rüyalarıma giriyor artık 🥹
Hizliveofkeli Bence bir çizgi var 🌸 yarın tekrarla istersen umarım koyulaşır. Benim de böyleydi varla yok arası bir çizgi. Tüm forum ikiye bölünmüştü. Benim pozitif çıktı inşallah senin de çıkar ❤️
nuraymommy EsoMom_ yarın sabah ilk idrarla yapıcam tekrar canım koyulaşmaya göre vermeyi düşünüyorum çünkü geçen aylarda hayal kırıklığı yaşadım böyle silik çizgi ile gidip 🥹
EsoMom_ nuraymommy yaptığın hangi testti peki silik çıktı demiştin ya awox yanlış göstermez diye biliyorum days doctor olmasında
nuraymommy EsoMom_ yok daha önce awoxta yanlış yaşamadım canım nimo artımed prodoctor freely bunlarda yaşadım 🥺
EsoMom_ nuraymommy bakalım yarın sabah bi daha yap bakalım sabahları bi tane yap koyulaşma varsa kan verirsin
EsoMom_ nuraymommy canım biraz bekle bakalım benim adetimin 1. Günü test yaptım silik çıktı 2. Gununde kan verdim 31 çıkmıştı afet gününü bekle bakalım adet günü yaparsın test :)