Hmsremom nuraymommy bence kanda bhcg baktır bende aynı markada aynı durumu yaşadım 4 gün sonra tekrar idrarda yaptım daha net çıktı ve kanda 500 küsür çıkmıştı o silik gibi olanı gördükten sonraki 6. Günde
nuraymommy EsoMom_ ay kızlar artık kör oldum çizgi aramaktan hayal mi görüyorum diye attım sonuncuda daha belli değil mi 🥹
EsoMom_ nuraymommy son dakinde gördüm ama yine de ilk firarla yapman daha kesin sonuc verebilir canım
nuraymommy EsoMom_ evet normalde ilk idrarla yaparım diye aldım aslında ama silik çıkınca diğeri dayanamadım yarın da awox yaparım muhtemelen 🥺
nuraymommy Hmsremom daha erken canım adetime 6-7 gün var hemen kan verip negatifse hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 🥺
Hmsremom nuraymommy benimde reglime daha vardı ortalama 1 hafta falandı o yüzden diyorum :) sen genede dikkat et testi tekrar et sabah ilk idrarla yap
Hmsremom nuraymommy endişelerini çok iyi anlıyorum bende ilk gebeliğimde kalp durması olduğu için kaybettik ve her ay o korkuyu yaşadım o yüzden içini ferah tut inşallah bir bebiş vardır şuan içinde ve harika anne olursun umarım.
nuraymommy Hmsremom umarım canım rabbim nasip etsin inşallah eşim de bende çok istiyoruz rüyalarıma giriyor artık 🥹