GirlandBoy_Mom asemvekardesi yoğurt kefir bunları hep tüketiyorum canım ama neden tekrar ediyor bilmiyorum bende polipte var ondan kaynaklı değildir inşallah
ABusraaaa GirlandBoy_Mom mantar için doktor bana tatlilardan uzak durda demişti tatlı mantarı çoğaltıyormis eğer mantar şüphen varsa dikkat et zaten mantar belli ediyor kendini içerde beyazlık görüyorsan peynirimsi gbi mantardir.
GirlandBoy_Mom Aliaras2022 bende polip var ondan olabilirmi enfeksiyonum bilmiyorum ama umarım bi an önce atlatırız
Mrv3cks GirlandBoy_Mom benim doktorum kullanabilirsin antibakteriyel bir yağ sorun olmaz dedi, ama dediğim gibi sadece bir damla damlatın herşeyin fazlası zarar
Talentedmom GirlandBoy_Mom pamuklu iç çamaşırı kullan günlük ped kullanıyor musun kaşıntın geçene kadar iç çamaşırlarını ayrı yıka yumuşatıcı kullanma ütüle mutlaka
GirlandBoy_Mom Talentedmom pamuklu çamaşır kullanıyorum canım ama günlük ped kullanmıyorum dikkat ediyorum hep temiz ve ütülü olmasına ama oluyor illa 2 ayda bir
Talentedmom @“ikranurayaz_mom”#p3 kullanılan ilaçlar da etkiliyor oranızın ıslak kalmamasına dikkat edin iç çamaşırını daha sık değiştirin