GirlandBoy_Mom Kızlar 2 gündür özellikle geceleri içten gelen bi kaşıntım ve akıntım var kokulu doktor suya atılan ilaçtan verdi fakat kesmedi bende polip var bide onlar da kaşıntı yapabilirmi bilmiyorum ama baya bi kaşıntım var ne iyi gelir neler yapmam gerek ?
faveylaa GirlandBoy_Mom merhaba geçmediyse öncelikte tekrardan doktora başvurun bende de idrar kültürü testi yaptı ve üreme çıktı antibiyotik verdi sonrasında geçtiğini söyledi
Han23 GirlandBoy_Mom fitil vermedi mi? Mantar oldugumda direkt fitil vermisti kasintiliydi benimde baya. Bi de krem vermisti duzenli kullanimda gecti. Bence gecmedigini soyleyin ona gore tekrar biseyler verecektir
ABusraaaa GirlandBoy_Mom enfeksiyonsa birşey diyemem ama mantar varsa doktorun fitil gibi bı ilaç vermesi lazım ve doktorum bana bu süre zarfında batikonla temizligini yap demişti.
GirlandBoy_Mom faveylaa yarın doktoruma gidicem canım benden de idrar kültürü alındı enfeksiyon var dedi doktor sadece suya atılan ilaçtan verdi başka bi tedavi uygulanmadı
GirlandBoy_Mom Han23 yok fitil vermedi canım suya atılan ilaçtan verdi sadece ama geçmedi yarın doktoruma gidicem tekrar inşallah geçirici bi fitil ilaç verir
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi sağol canım yarın doktoruma gidicem suya atılan ilaçtan verdi ama fayda etmedi mantar değildi o zaman sadece enfeksiyon du şimdi ise mantar başladı
GirlandBoy_Mom ABusraaaa yarın doktoruma gidicem canım fitil başlar büyük ihtimalle batikonu ilk defa duydum teşekkür ederim
Mrv3cks GirlandBoy_Mom Bende artık psikolojik mi bilmiyorum ama idrarda yanma veya kaşıntı olduğunda hemen iç çamaşırıma bir damla nioli yağı damlatıyorum, bana çok iyi geliyor ve geçiyor
Mrv3cks GirlandBoy_Mom benim doktorum kullanabilirsin antibakteriyel bir yağ sorun olmaz dedi, ama dediğim gibi sadece bir damla damlatın herşeyin fazlası zarar
Mommywolf İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir tahlil vermeniz lazım Bir de iç çamaşırlarınızı kaynar suyla uygun bir deterjanla ıslatın sonra diğer çamaşırlardan ayrı olarak 90 derecede yıkatıp extra durulatın ve ütüleyip kullanın.
GirlandBoy_Mom Mommywolf kan verdim canım enfeksiyon var zaten ama kanı cuma günü verdim doktorda enfeksiyon var dedi sadece suya atılan ilaçtan verdi dünden beri içten gelen bi kaşıntım var akıntının şekli ve kokusuda değişti daha öncede geçirdim ordan biliyorum bunlara dikkat ediyorum hep ütülü giyiyorum ama bitmiyor yine teşekkür ederim 🌸
Mommywolf GirlandBoy_Mom rica ederim, bende aynı dertten muzdaripim şuanda. Umarım tez şifa buluruz 🤲🌸
asemvekardesi Dr a gidin mutlaka ama yararlı bakteriler in ölmesinden de çoğalma oluyor. Bol kefir içince yada probiyotik yönlü beslenince azalma oluyor. Tekrar etmemesi için deneyebilirsiniz
GirlandBoy_Mom asemvekardesi yoğurt kefir bunları hep tüketiyorum canım ama neden tekrar ediyor bilmiyorum bende polipte var ondan kaynaklı değildir inşallah