Yildiizr Dali ay o kadar içim rahatladı ki, ilk doğumum olacak. Ben de minyon yapılı biriyim, doktorla konuştuğumdan beri kafamda bin tane kötü senaryo kurdum🥹
NurYm Yildiizr 34+0 da 3096 gr dı benim ilk bebeğim ☺️ vajinal doğumun engelleyen şey sadece kilosu değil ölçüleri benim bebeğim 4175 gr doğdu 38. Haftada ama ölçümler iriydi kanala bile giremedi. Mesela o kadar zorlamışki kanala girmeye doğduğunda kafasının kenarlarında çöküntüler vardı 🙊
E6366 NurYm kanala kaçıncı haftada girmişti yada doğum sırasında mı girdi bizimde iri bebek dün sancım çıktı serum taktılar 34. Haftamdayım ama kanala girmemiş henüz
melegim01_ Yildiizr 33+3 haftalıkta gittigımde 2400 gr. simdi 35 hafta bıttı 36 gırecez bu hafta kontrol var bakalım ne kadar olmıs miniğim 🙏🤗
NurYm E6366 kanala giremedi işte giremezde demişti doktorum persentil bakıyorlardı 32 den itibaren 95-99 arasında çıkıyordu 🙊😂
E6366 NurYm ay ben korkmuyordum her türlü doğum bu acır diye ama bu ara başladı nasıl doğuracağım diye telaş bizimde 34. Hafta 50 cm 2804 kilo 🤦🏽♀️😃
sedabircngz Yildiizr selam canım 32. Haftada 2400 dü iri bir bebek olduğu için her hafta nstye girmem istendi sonra nazar mı değdi ne olduysa 33. Haftada 2600 şu an 34+3 deyiz 2784 çıktı kilo artışı azaldı halbuki son haftalarda hızlı kilo alımı olurdu normale göre şu an ideal kilosu ama bu zamana kadar hep iri dendiği için kilo almaması da garip geliyor 🤷🏻♀️
minikbebegim06 sedabircngz gebeliğin başından beri günde 1 2 saat yürüdüm 35 ten sonra hurma maydanoz yedim tutunarak eğil kalk hareketleri yaptım
Soniko Qonca652 37. Haftaya sezeryan günü verdi. 6 mayıs doğum inşallah. Sağlıkla gelir inşallah. Kilo almıyor ama 1 önceki haftayla kilosu aynı. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Siz ne yaptınız? Kaç haftalık oldunuz? Kilosu ve gelişimi nasıl?