Yildiizr Selam kızlar, bugün kontrole gittim. 33+5teyim bebeğimin kilosu 2.350 gr, doktorum iri bir bebek olabilir dedi. Bu haftalarda olanlar var mı? Bebişleriniz kaç kilo? Ya da 3500 kilo üzeri vajinal doğum yapan var mı?
Turuncukadin Yildiizr ben de 2472 gr gördüm en son 34. Haftada. Yarın da kontrolüm var bakalım kaç diyecek doktor. Ama iri bir bebek demedi açıkçası her şey yolunda demişti
zynpknt Yildiizr 34+2 de 2450 gr dı 1 hafta öndeydi öyle çok da önde değil boş yere korkutmuş bence 2 haftaya kadar normal
Zeyno_01 Yildiizr 34 de gitmiştik 2600 gramdı şimdi 36 haftadayız 30unda kontrolüm var bakalım kaç grm almış olucak banada demişti iri bebek olacak diye
minikbebegim06 Yildiizr teşekkür ederim kolay oldu hastaneye girdiğim andan sayarsak 4 saatte doğdu kesi dikis olmadan kendi sancimla
Yildiizr zynpknt evet işte iri bebek dediği için ben de endişelendim acaba vajinal doğuramaz mıyım diye
zynpknt Yildiizr kız millet neler doğuruyo çok iri değil ki 2 haftadan sonrası ileri sayılıyor 2 haftaya kadar normal zaten sıkma canını🥰
dilekcorek21 Yildiizr en son bende 33+3 te gittim 2350 dedi Banada suan 35+5 oldum yarın gidicem bakalım bende merak ediyorum kaçı görür diye
Dali Ben ilk bebegimi 3600gr,ikincisini 4050gr vajinal dogum yapmıştım,kesisiz.Yani mümkün dogum yapmak,saglıkla kucagınıza alın.Suan 32 haftaliğim ama bebegin kilosunu bilmiyorum,kontrolüm persembe
Yildiizr Dali ay o kadar içim rahatladı ki, ilk doğumum olacak. Ben de minyon yapılı biriyim, doktorla konuştuğumdan beri kafamda bin tane kötü senaryo kurdum🥹