Marria Yusufemirinannesii bende bugün muayene oldum haftaya cumaya kadar gelmezse suni verecz ddi ne açıklık var ne de çocuk daha kanalda bugün tam 40 haftalığım ne yapılması gerekiyor artık bilmiyorum 🤦♀️
Yusufemirinannesii Marria valla bol bol yürüyüş merdiven in çık hurma ye bol bol çömel kalk sık sık duşa gir vakti gelince gelir canım Allahın izniyle
Gamzesila Bende 40 haftalık oldum tık yok yarın kontrole gitcrm olmadi suni istiycrm çok kalmasi tehlikeli
Gamzesila Kakasini yer diyolar yok kordon dolanır diyolar valla kafayı yedirtecekler hayırlısı neyse o olsun inşallah napcami bende bilmiyorum
Marria Gamzesila herkes birşey söylüyor iyice paranoyak oldum bende ama kendi isteğime göre de suni vermiyor ki çocuğun kanalda olması lazım mış sizin kanalda sanırım 🤦♀️
Gamzesila Evet kanalda hemde 35.haftadan beri bende o yüzden erken doğum bekliyodum açılma yoksa bide olmadi sezeryan istiycem
Marria Gamzesila canım şanslısın benimki kanalda değil ondan suni veremem diyor.. eğer kanalda olsaydı evet bende direk suni isterdim hakkında hayırlısı rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize