Yusufemirinannesii Evett kızlar gün itibariyle 40. Haftayı doldurmuş bulunmaktayız ama ne gelen var ne giden var mı benm oğlum gibi nazlananlar😂😂
Marria Yusufemirinannesii bu gece 40 oluyorum ama psikolojikmen artık gelsin diyorum ve daha belirtisi bile yok kız bebekler erken gelirler diyenlere el sallıyorum 🤦♀️
TugceSenelKavak Yusufemirinannesii 39+5teyim. Sancılarım oluyor ama yalancı malesef. Cumartesi kontrolüm vardı, nstde sancım çıkmadı,açıklığım yok, bebek kanala yerleşmiş. Yarın gideceğim tekrar. Suni ile yatışımı istesem mi acaba diye düşünüyorum.
Yusufemirinannesii Marria evet genelde kız erken gelir derler ama seninki nazlanıyo galiba tez zamanda alalım inşAllah kucağımıza😍
MelisHayal Marria benden var ne güzellll benimm kızımda 40 a 2 kaldı gelmiyor çok rahat sanırım bunlar 😂😂
Marria Yusufemirinannesii EdaAsrin Vallahi psikolojim bozuldu eğer açılma yoksa suni de veremem dedi o zaman sezeryan mi yapacak.. nazlanmasıda iyi değil artık oturup ağlıcamm😒😒😒
Yusufemirinannesii Marria valla banada 42. Haftaya kadar beklicez her şeyi normalse dedi sonra suni vericez dedi canım
EdaAsrin Yusufemirinannesii Bugun 40+0 olduk happymom uygulamasi diyor ki bebeginiz doğdu, Allah bagislasin😂 hani nerde bebek😂
Marria Yusufemirinannesii bana da açıklık varsa bu hafta sonu veririm suni dedi 😒çocuk kanalda mı peki
Yusufemirinannesii TugceSenelKavak benmde sancılarım oluo ama geçio ya bendede yok sancı açılma sadece dr kanala girmye çalışıyo dedi bakalım