Neroizm Bet bir belirtisi yoktur bu yuzden doktor ultrasonda bakip olcum yapmadikca siz anlayamazsiniz. Son haftalarda bebeginizin hareketleri zaten neredeyse sifira yakin olacak, suyunuz azaldiginda yasanan hareket azligini son haftalarinkinden ayirmaniz mumkun degil.
Nurcin Neroizm canım kaçıncı haftadan sonra azalırsa hareket normal? benim kız çok çok çok harketliydi. 2 gündür çok durgun ve güçsüz vuruyor. 35+5 iz
FatmaAtess Myhoney bana öyle söyledi doktorum tabi sizde haklisiniz dır muhakak sonuçta herkesin durumu aynı değil 🤷♂️
Myhoney Tugba92 yok ben hiç paniklemiyorum günde 1 kez hareket etse yetiyor bana cünkü bnmki en baaından beri böle,ilk hareketini bile anca 25 de hissettim sen düşün 🙈
Tugba92 Myhoney iyice zaman geçtikçe pimpirikli oluyor insan çok kızıyorum kendime ya düşünüp durma diye ama aylakcılıktan 😋🤭
Snmrzgr0 Myhoney kaç haftalıksınız bebeğiniz gün içinde sık sık hareket etmeli etmiyorsa yolunda gitmeyen bişey var
Mayasey Suyun az olması şekerle de alakalı olabilir. Bir arkadaşıma doktor öyle söylemişti. Gidip şeker testi yaptırdı, şekeri çıktı.
Ayse1608 Ayvehe9 Benim Cumartesi suyum gayet iyiydi Pazartesi kalmamış su felan gelmedi fakat çok sık lavaboya çıkar oldum galiba o şekilde kaybetmişim
Ayvehe9 Ayse1608 net bi cevabı Yok aslında evet ıdrarla beraberde gidebilir bilmiyorum ya hayırlısıyla doğursaydık bi
Neroizm Nurcin bu da degiskendir karninizin genisligine, bebeginizin kilosuna gore degisiklik gosterir ama benim 36. Haftadan sonra hareketleri azalmaya baslamisti. Ayaklarinin hareketini hissedeceksiniz sadece. Diger yerlerinin hareketi can yakici olabiliyor.
Asafeymeninannesi Ayvehe9 38.haftama doğru yol alıyorum. Bende de sıklıkla akıntı olurdu ve buna alışmıştım artık. Bundan 1 ay önce wcden çıkmamla pijamama kadar işleyecek bir akıntımın olduğunu sezdim baktım akıntıya benzetemedim bildiğin su. Doktoru aradım gel dedi gittim alttan muayene ettiler😏😑 su değil akıntıdır dediler nst falan bişi çıkmadı şükür. 2 hafta sonra tekrardan gittiğimde doktor sıkıntı yok dmi dedi yoksa dahi bu evhamla var olur hocam dedim. Amesure testi yapalım istersen dedi o nasıl olcak diye sorduğumda alttan dedi canın yanabilir dedi ultrasonda da bebeğin suyu iyi gözüküyordu hiç gerek yok cidden dedim hem suyuda iyiymiş dedim. Zaman geçti şükür herhangi bir sıkıntım yok yarın kontrole gitcem umarım herşey yolunda gidiodur.. 🙏
Aselnaz33 Ayvehe9 benimde en korktuğum duş alırken suyum gelirse 🤦🏻♀️ Sürekli duş alan biriyim nasıl anlıcam ya 36 haftalığım 🤭