Ayse1608 Ayvehe9 Benim Cumartesi suyum gayet iyiydi Pazartesi kalmamış su felan gelmedi fakat çok sık lavaboya çıkar oldum galiba o şekilde kaybetmişim
Myhoney Bence o ultrasondan anlaşılır ya ,suyu azalanlar su içme durumunuz be acaba onunla alakası varmı,kaç haftalıksın
Ayvehe9 Myhoney çok su içmem ama günde iki üç kere iç çamaşırı değiştiririm ıslaklık yüzünden mesela sabah uyanır uyanmaz bişeylerin aktığını hissediyorum yada oturup oturup kalktıktan sonra acaba sızıntı mı oluyo diye düşünüyorum 🤔
Tugba92 Myhoney ben içiyorum çok ta su hatta havuç suyu içmeye başladım hareketleri yavaş benim acaba ondan mı diyorum birde ters duruyor bebegim su az dönmez dedi doktor da
semazkcblc Myhoney ben günde 3 litre su içiyorum ama su ile alakası olmadığını söyledi doktor☺️ İstersen günde 20 litre iç etkilemez dedi
AyEr Ayvehe9 buyuk ıhtımal akıntıdır hıc doktora gıdıp sormadın mı canım aynı olay benım basıma geldı doktora gıttım dedı akıntı bebek ıyı suyu felan da ıyı dedı fitil verdi yarın kontrole gıdıcem ınsallah
Myhoney Ayvehe9 benimde ıslaklık oluyor hatta pijamama bile geçiyor, ama suyum çok iyi.bence her hamile sençn gibi düşünüyor bi arkadasımdan biliyorum. Sen kaç haftalıksın
FatmaAtess Tugba92 kuzum ben 14 hafta 1 günlüğüm suyun az demedi gerçi bana ama kesem tam yuvarlak değilmiş ve bol bol su iç dedi ve suyu ayakta içme oturarak iç ve hemen ayağa kalma dedi
Ayvehe9 AyEr yeni yeni baş göstermeye başladı bu olay bir hafta sonra falan kontrolüm var sorarım muhtemelen dediğiniz gibidir .
Myhoney FatmaAtess Tugba92 hiçç alakası yok bence suyum çok iyi benim hareketleri az,yani 32+5 olmamıza ragmen günde 2 3 kez anca hareket ediyor
Snmrzgr0 FatmaAtess benim suyumda azalmış ama hareketleri çok onunla alakası yok hareketsizse zaten doktora gidilmeli hemen
Hilkar Myhoney benimde var enfeksiyonum ilaçlar iğneler kullandım ama geçmiyor en büyük korkum bebeğe geçer mi
FatmaAtess Myhoney bana öyle söyledi doktorum tabi sizde haklisiniz dır muhakak sonuçta herkesin durumu aynı değil 🤷♂️
Myhoney Tugba92 yok ben hiç paniklemiyorum günde 1 kez hareket etse yetiyor bana cünkü bnmki en baaından beri böle,ilk hareketini bile anca 25 de hissettim sen düşün 🙈