minismom Mutlannee valla ne zmn gecer hic bilmiyorum hic biseyde hafifletmiyo en fazla 2 3 dk geciyo sonra yine aynı
Busra2013 Gofretinannesi ilk cocugum kiz prenses gibiydim simdikinin cinsiyetini bilmiyorum 16+5 haftadayim persembe kontrol var belki soyler doktor😂bunda cok kotuyum yani ilk 9 hafta bulanti vardi sonra yanma oldu simdi sirt agrisi bel agrisi surekli kasik agrilari mide hazimsizligi carpinti nefes darligi panik atak ne ararsan var yani 1 saat once yemek yedim simdi resmen boguluyorum sismisim icim sanki hepsi atiyor degisik degisik seyler :(((
Kbra_gkcay Busra2013 ayy aynı şeyleri yaşıyoruz ya perişanım mide ağrınız da oluyor degilmi hazımsızlık dan ötürü nasıl rahatlatiyosunuz kendinizi
burcuyilmazzz38 Gofretinannesi kızım var 5 yasında suan 38 haftalık hamileyim bunda cok kusma yasadım 4 ay kustum istahsızlık çektim ilk kızımda böyle bısey yoktu. Mide yanması yaşamadım ilk kızımda bunda aşırı yaşıyorum. İlk kızımda elim ayağım cok şişti bunda da şişmedi. Tamamen farklı seyler yasandı.
Hasret18ayaz Gofretinannesi ilk gebeligim erkek şuan 29+1 kızımı bekliyorum hamileliğimde herşey aynı neredeyse
Eliferimm Gofretinannesi 2,5 yaşında kızım var 26 haftalık oğluma hamileyim. Kızımın hamileliğini tekrar yaşıyor gibiyim bir fark yok :)
plajterligi Gofretinannesi 2,5 yaşında oğlum var 24haftalık diğer oğlanda yolda, iki hamileliğimde çok farklı o yüzden 2.nin kız olduğunu düşünmüştük, öğrenen herkes bana Allah kolaylık versin diyip duruyor 😂 neyse ki evimiz bahçeli🤷🏻♀️😂
ikibebelianne-M Gofretinannesi ilk çocuğum erkek bu sefer kız bekliyoruz farklı gibi en belirgin olan farkta oglumda sabahlari midem bulanirdi bu sefer aksamlari bulanti cektim mide yanmalarim erken basladi daha cok kilo aldim gibi ve sürekli burnum tıkalı yada akıyor birde yeni grip oldu, ogluma covid doneminde hamileydim hic hasta olmamistim
tecrubeliiannee Ceren007 benim yaşım 28 cocuk arası 3 buçuk yaş bilemedim valla her gebelik farklı diyorlardı gerçekten de doğruymuş
Sedayavuz Gofretinannesi iki değil de üç numara geliyor 😂😂 vallahi hiçbir gebelik sürecim bir geçmedi. İlk hamilelik ile hele şimdi dağlar kadar fark var. Daha rahatım, daha sorunsuz ve acabasız ilerliyor. Sürekli hareket halinde olduğum için aa doğuruyorum diye hastaneye gidebilirim 😂
Mizginnnmehmet Gofretinannesi ilk bebeğim kız aşırı kusma halsizlik bulantı doğuma kadar kusma ikinci gebeliğim 12 haftalık belirtiler çok farklı bunda sadece hafif bulantı ve tiksinme var kusma yok biraz da tembellik 😆
DogaLina_ Gofretinannesi ilk cocugum kiz bunu henuz ogrenmedik. Kizimda ne mide bulantisi ne uyku hali vardi, yada ben tek basimayken genis genjs takildigim icin anlamiyodum.
Busra2013 Kbra_gkcay agrim yok ya ole arada sanci girer o kdr valla bi cozum bulamadim maden suyu aldim bugun bak simdi yemek yedim daha masadayim sirtimi duvara dayadim sistim atiyor kalp gibi napacam anlamadim
Egemom07 Gofretinannesi ilki erkekti 3 ay halsizlik bulantı çektim 3 ay kötüydü sonrası iyiydi. 2. Gebeliğim gayet rahatttı 15. Haftada genetik hastalıktan sonlandı cinsiyet belli değildi. Şimdi 15 haftalığım 8 haftaya kadar bulantı vs yoktu diğerlerinde yaşamadığım ne varsa yaşadım kanama vs ilaçlardan dolayı bulantı baş dönmesi sürekli yatıyorum bakalım nereye kadar devam edecek buda erkek
cakirbebek Gofretinannesi 2 yasinda kızım var 7 haftalik hamileyim ve belirtiler herşey tamamen aynı şu anlık acayip bulandı tiksinme aynısı ya 😑😂
Nigar_A Gofretinannesi ben şunu anladım çoğu kadında ben dahil 1ci hamilelik prenses gibi ikinci öyle değil)bencr sebebi evde bizi yoran birisinin daha olması) ben de ilkde prenses gibiydim.istediğimde yattım işim yoksa uyudum falan. Yorgun hissetmedim hiç. Şimdi 3yaşlnda oğlum var 8haftalık hamileyim hep yorgunum halsiz.içim sıkılıyor sürekli.iştah yok ama midem aç.garip hissediyorum.yine de herşeye elhamdulillah
Gofretinannesi Nigar_A benimde 32 aylık oglum var 8 haftalık hamileyim birinci çok kotüydü ya ama gerçi bundada çok başındayım aynı olabilir ben mide bulantısı ve bagırsak sorunu o kadar oluyor ki yaşama hevesim gidiyo ama şu var ilkinde cidden iş güç yok yat dur bu sefer çocuk var yatmak yasak 🤣 ama zaman sanki böyle daha hızlı geçecek gibi
gezentianne Gofretinannesi İlk çocuğum erkek şimdi kız🥰 Hemen hemen aynıydı ikisinde de mide bulantısı kusma yaşamadım ama bu hamileliğimde tiksindiğim şeyler oldu. Oglumda daha eenerjik daha rahattım ama yaşla da ilgisi olabilir aradan 5 sene geçti sonuçta