danla2711 Happyka Allah yardımcın olsun çocuklarla daha zor 🫠🥰 sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️🤲
1TazeAnneee danla2711 aynen öyle gerçekten şimdiden böyleyiz ki kucağımıza alınca hiç düşünemiyorum 🥰🫠
Yogurtlupilav danla2711 34+6 dayım şafak 36 görünüyor ama sezaryen olacağım için daha erken olabilir. Durdum durdum son 15 günümde evi boyatmaya karar verdim, mayıs başı fln.. bir yandan kendime sövüp bir yandan “hallederiz şampiyon” diyorum 😄
danla2711 Yogurtlupilav ayy dikkat et😂 valla durup durup tam zamanını bulmuşsun ordanda artık doğuma ahaha
Baran3535_ danla2711 heyecan olmaz olurmu olk çocuğum da arkamda kaluyor 2yasi da onuda düşünmeden edemiyorum cok üzülüyorum
danla2711 Baran3535_ yaa 🥹Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah sağ salim alalım kucağımıza yavrularımızı♥️
Merve_kucuk danla2711 32+1 olduk tahmini doğuma 54 günümüz var. Bebeğimin adını Melih Adil bırakacağız. Dün kontrole gittim hala makat geliş, inşallah doğum pozisyonunu alır. Ben temizliğe daha başlamadım. Mayısta evi boyatacağız zaten.
danla2711 Merve_kucuk alır alır daha çok zaman var doğuma kadar🥰 pozitif düşün 🥳 inan ki bende yeni bitirdim zaten temizliği😄 boyaya ben hiç girmedim kayınpederim boyacı o sadece çocuk odasını boyadı evin genelini bir iki seneye boyayacağız 3 sene önce evlendim henüz boya yepyeni duruyor 😄
Melikeakkc danla2711 valla buz, masaj, havaya kaldırmak hepsini yaptım ama dinlendim kalkmayınca ağrısı indi ama bileğimi oynatamıyorum hala😔 içiyorum magnezyum
danla2711 Melikeakkc doktoruna sordun mu bunun içinn bence bir sor derim magnezyumunun takviyeside az geliyor olabilir benimde kramptan sonra ayağıma 3 gün basamadığım oldu o 3 günde magnezyumu 2 ye çıkartmıştık
tansugl37 danla2711 şafak 2 😂 40 haftalık oldum artık ama gelen giden yok. Normal doğum planladık en fazla 41 e kadar bekletip suni sancı verecek doktorum ona gerek kalmadan doğurmak istiyorum. 2 cm açıklık var 1 haftadır ama ilerlemedi sancı sıfır. Boş yürüyüş squat herşeyi yaptım tık yokkkk
danla2711 tansugl37 inşallah suni sancıya gerek kalmadan kendi sancınla kolaylıkla doğurursun canım🥰 sağlıkla kucağına al inşallah ♥️
danla2711 Kur oy maşallah🥰 bende o hafta hazırlamıştım en doğru hafta bence hastane çantası için ne geç ne erken tam zamanı🥰
Melikeakkc danla2711 devlet hastanesi vermişti 365 mg ama günlük 1 tane içiyorum da sabah akşam da içebilirim. Benim ayaklarım kasılmasının sebebi çok ayakta durmamdan kaynaklı