danla2711 Gulsahs yaa teşekkür ederim inşallah 🥰 bende hep pozitif düşünüyorum öyle düşünmek istiyorum
danla2711 AybenYB biter biter 😂 hiç bitmeyecek zaman yetmeyecek gibi geliyor ama bitiyor 🥰 gerçi aslında yine ufak tefek şeyler çıkıyor onlarıda dert etme zaten hep ufak tefek eksikler çıkacak 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🤲
Melikeakkc danla2711 31+4 haftayım. 2-3 gündür çok ayakta kaldım 4 yaşında oğlum var Cimnastiğe götür getir parka çıkar derken bugünde misafirim vardı dinlenemedim. Ayak bileğim şişti acısından öldüm. Bir daha bu kadar uzun ayakta kalmıcam… kalça kemiklerim ağrıyor sağa sola zor dönüyorum. Son ayı nasıl çıkarıcsm bu tempoyla bilmiyorum. Yapmasam işleri olmuyor 😔 az bi eksiği kaldı ay başında tamamlıcam az bi işim kaldı🙏🏼🙏🏼
danla2711 Melikeakkc ayakta çok kaldığın günler ödemden şişersen 10 dakika ayaklarını yukarı kaldır iyi geliyor ♥️ magnezyum kullanıyor musun benimde çok ağrıyordu ama magnezyum sayesinde iyiydim şimdi magnezyumuda bıraktık doktorum artık doğum için sancıları ağrıları hisset dedi yazmadı 🫠
1TazeAnneee danla2711 seninle aynıyız ama ben 10 gün sonra doğuma giricem benim de tüm hazırlıklar bitti çok şükür Birşey sormak istiyorum bel ağrın ve regl olacak gibi ağrıların var mı
danla2711 1TazeAnneee ayakta durmazsam bel ağrım olmuyor ama karın ağrım özellikle geceleri oluyor anlam veremedim gündüz çok iyiyim ama gece sanki bana zehir 🥹
Melikeakkc danla2711 valla buz, masaj, havaya kaldırmak hepsini yaptım ama dinlendim kalkmayınca ağrısı indi ama bileğimi oynatamıyorum hala😔 içiyorum magnezyum
1TazeAnneee danla2711 aynen bende bak uyuyamıyorum saat kaç oldu regl sancısı oluyor arada böyle yangı şeklinde anlam veremiyorum saat 10 da karnım çok sertleşti bebekçok gerildi ve hareketliydi hala da öyle hareketli normal mi sence
Happyka danla2711 34+3 günlük olduk , bebeğin kıyafetlerini bu hafta yıkayıp ütü yapacam, kendi pijama vs daha hazır değil 🤣 30 günüm kaldi sezaryen olacağım, daha ev temizliği var 🫣 evim temiz şu perde falan yikamam gerekiyor
danla2711 Happyka ayy kendini çok yorma yoruldukça daha çok ağrın oluyor günlere böle böle yap bir güne yükleme işini 🥰 bende çok ayakta duramıyorum geçen hafta yaptım azar azar işlerimi sonra hafta sonuda kalanı annem eşim hep birlikte yaptık hiçbirşey yapmasam bile temizlik bitene kadar dönüp durmak beni mahvetti ayaklarım kocaman şişti 🫠
danla2711 1TazeAnneee bence normal bebeğinin uyku döngüsü olabilir🥰 benimkide ramazanda bile hep sahurda fıldır fıldırdı şuan bu saattede öyle ve karnım çoğu zaman sert bebekler yerleri büyüdükçe daraldığı için geriliyorlar
Happyka Benimde belim ağrıyor 5 dk ayaktayım 10 dk dinle iş yapıyorum 💙 bu arada eşimde Karan koymayı düşünüyor bende Yaman istiyorum 🤣💙
danla2711 Happyka oy maşallah🥰 bizim aklımızda Karan hiç yoktu hatta bebeğimizin erkek olacağını bile hiç düşünmemiştik 😂 öğrenince adıda içimizden geçti eşimle birlikte karanda güzel ve farklı bir isim dedik öyle Karana karar verdik😂 ben 2 isim istediğim için eşimle 2.isimde çok çatıştık o hiç istemiyordu benide kırmak istemiyordu artık karar ver dedim tek mi çift isim mi derken Karan Ata olsun dedik😂 ay isim bizi çok zorladı ahah başka hiçbirşeyde bu kadar zorlanmamıştık
danla2711 1TazeAnneee rica ederimm🥰 içinin rahatlamasına sevindim insanın evladı söz konusu olunca içine herşey dert oluyor acaba iyi mi normal mi diye merak ediyorsun 😄 annelik bana paranoyaklık getirdi 🫣
Happyka danla2711 evde 3 çocuğum var 7,4,1 yaşlarında onlara zar zor bakıyorum 🤣🫣 birde erkek bebek çok ağırlaştım , Kızlarımda taş gibiydim🤣 benim kimsem yok ailem falan o yüzden kendim yapacam , dediğiniz gibi yapacağım dinlene dinlene
danla2711 Happyka Allah yardımcın olsun çocuklarla daha zor 🫠🥰 sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️🤲
1TazeAnneee danla2711 aynen öyle gerçekten şimdiden böyleyiz ki kucağımıza alınca hiç düşünemiyorum 🥰🫠