ppmerlina Canan__ aşkım valla ilk dakikalarda çıkan sonuç geçerli ama belki gebeliğinin çooook başındasındır. İki günde bir tekrarla testini 🤲🏼
Canan__ ppmerlina canım çok bu durumlardan anlamıyorum ilk gebeliğimide tesadüfen öğrenmiştim ben 8 yıl oldu tabi ama şimdi kafam allak bullak oldu 5 nisan yumurtlamaydı geç döllenmede olamaz heralde bilemedim
Canan__ Silaalgz evet bende o yüzden tedirgin oldum birkaç markayı burda okudum yanlış olduğunu duydum belki marka biliniyordur diye sormak istedim
Canan__ Silaalgz inşallah benimde öyle olur canım benim tek nedenim göğüs sızlamasıydı çünkü hiç adetimde göğüs sızlaması yaşamam oda iki gün önce durdu ağrım kafam karıştı o yüzden
Silaalgz Canan__ inşallah gönlünce olsun herşey ben adetime bir iki gün kala yapıp öğrendim flaşla ne istiyosan gönlünce olsun 🩷🩷🩷🩷
Canan__ ppmerlina akşam başka testle deneyip yarın bi sağlık ocağında kan vercem canım inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Canan__ ppmerlina bu heyecan oldu ya bende bekleyemiyorum sanki canım akşam sabah bi kaç tane alıp hep denerim heralde 😂
Canan__ Cicekbahcesi12 inşallah canım emin olmak için awox iyi dıyorlar onu bulmaya calıscam eve giderken yarında kan vercem
Canan__ Silaalgz canım yaptım pozitif çıktı akşam başka testte de ama sabaha lekelenme kanama başladı sağlık ocağındaki ebe kimyasal olabileceğini söyledi