Melissarden Kuruma çizgisi kırmızı olmaz ama kahve rengi yada sarı olur. Reglniz geciktimi yada kaç gün var
Silaalgz Canan__ bu uygun olanlar biraz yanıltabiliyor başıma çok geldi gebeyken negatif negatifken pozitif falan filan oldu uyguna erken gebelik testleri de var ondan da yapsana daha net anlarız
Melissarden Canan__ valla varsa test falan farketmiyor diyorlar artımed yalancı pozitif veriyor ben gebeliğimi 2 çizgiyle onda öğrendim mesela 😂 hayırlısı olsun istiyorsanız umarım vardır. Beta yaptırın
Canan__ Melissarden çok teşekkür ederim işten izin alabilsem koşarak gideceğim şimdide mecbur bekliyorum artk akşam bi tane daha alıp yine bakcam 😊
Canan__ ppmerlina yok canım ya ilk dakikalarda çıkmadı bıraktım 15 dk sonra baktım böyle çıkınca bi heyecan oldu
Canan__ Kahvedelisi başka bi marka deneyeceğim canım 2 gün önce de yaptım ama sadece flaş tutunca belli oluyordu
ppmerlina Canan__ aşkım valla ilk dakikalarda çıkan sonuç geçerli ama belki gebeliğinin çooook başındasındır. İki günde bir tekrarla testini 🤲🏼
Silaalgz Canan__ flaş tutunca diyosn ya bende flaşla öğrendim flaşla anca gözüküyodu o derece erken oldugu için o kdr zor gözüküyormus kan vermıstm snra hemen
Canan__ Silaalgz evet bende o yüzden tedirgin oldum birkaç markayı burda okudum yanlış olduğunu duydum belki marka biliniyordur diye sormak istedim
Canan__ Silaalgz inşallah benimde öyle olur canım benim tek nedenim göğüs sızlamasıydı çünkü hiç adetimde göğüs sızlaması yaşamam oda iki gün önce durdu ağrım kafam karıştı o yüzden