sedamusa Sule45 32+1 bugün çalışabilir alıcam kontrolüm var 🥰 çabuk yorulmam dışında şükür herşey yolunda sizin nasıl gidiyor 🌸
Kur Sule45 33. Haftadan selam ☺️ bu hafta hastane çantamı hazırlayacağım bende sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰
Sule45 sedamusa bende aynıyım gece sadece dönmekten genelde uyuyamıyorum yoksa sıkıntım yok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum ☺️
Anonymouse Hastane çantamı biraz biraz hazırladım birkaç eksiğim kaldı onları da bugün tamamlayacağım 🥹 Geriye kalan yıkanacak kıyafetleri annem gelince yıkayacağız onu bekliyorum. Kasık ağrılarım vardı şükür geçti sayılır, her şey yolunda gidiyor çok şükür 🥹
Sule45 Anonymouse ben daha anca hazırlıyorum çantamı çok az alınacak kaldı çok heyecanlı bekliyorumm 30dan sonra zaman durdu sanki 🥲
Sule45 Anonymouse ne bileyim doğuma az kaldı ama sanki daha da var gibi garip hissediyorum ilk gebeliğim bebişimi çok merak ediyorum 🥲
Anonymouse Sule45 Benim de öyle ilk gebeliğim ve aşırı merak ediyorum kime benzeyecek nasıl olacak 😅🥹
Elmassena Zaman gerçekten hızlı geçiyor sadece araba almadık diğer her şey tam çok şükür herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah
Minikmucizem06 Karnım taş gibi arkadaşlar ya sizde de var mı bu sorun bu 2. Hamileliğim hiç böyle olmamıştım ilk gebeliğimde.
Sule45 Anonymouse bende en çok onu merak ediyorum kime benzeyecek özele gidiyorum 4 boyutlu görüyorum aslında ama gerçekte görmek gibi olmuyor tabi🥲
Lem 32+6 heyecanlıyım geceleri kaşık ve bacak arası ağrım başlıyor tuhaf yürümekte zorlanıyorum bir kaç eksiğimiz kaldı