Arkadaşlar oğlum 2.5 yaşında ama hala bez kullanıyoruz. Biliyor ama inadına söylemiyor. Açıkcası bende çok üstelemedim çünkü bu sefer yapınca da söylememeye başladı. Şimdi ikinci bebek gelicek. O gelmeden ayırmak istiyorum bana bi akıl verin lütfen..
Bezden ayırma..
SeNeM canım inat et pes etme asla oğlumu 1.5 yasında ayırdım bezden ilk bas istemedı sonra alıştı bence devam et pes etme bez bağlama altına yapsada alışacak ..
Handeaslan39 şimdi de kış geldi geç mi kaldım acaba bilmiyorum ki.
SeNeM KESK'e daha önce alıştırsaydın amin kış geldi ama sorun yapma alışır pes etme altına yapsa da alışacak sonuca sen hep sor var mı diye başka türlü alışamaz yazı beklersen 3 yasına girer zor olur
Handeaslan39 aynen, en kısa zamanda halletmem gerek bunu.
SeNeM Bütün insanlar aynı olmadıgı gibi çocuklarda herşeyi aynı zamanda yapmaya biliyo şuana kadar hazır değilmiş demekki. Ben okudugum bi kitapda kaka egitimi anne karnında başlar diyodu ilk kızım dogdugunda lazımlık aldım odasının bi köşesine koydum yani bi yaşlarında oda çiş kaka yapılcagını biliyodu oyunlarında tuvaletti orası sonra ciddi anlamda üstüne düştüm ama zorlama şeklinde değil ilk göstermemde teoiriyi pratige dökmüş olduk. Lazımlık kullandınızmı acaba?