Arzu1954 Arzu1954 Regle 5 gün kala bu kadar belli olması normal mi birkaç farklı testte yaptım hepsi pozitif
Yenihayatyeniumut51 Eslem2112 testin köşesinde bi çizgi var canım ama testi açtığın için anlaşılmıyor
BengiK birdilektut15 bu kadar erken ogrenmelerde dort gun sonra bakmayi oneriyorlar. O zamana kadar idrardan takip edin. İc rahatpamasi biraz 500-1000 arasi gibi bir yerde oldugu icin siz surekli kan verebilirsiniz :) idrarla takip edip sonra da 4 gun sonra verseniz daha iyi olur. Her kosulda uc kez vereceksiniz gibi. 4 ve 4 gun sonra orda birakmak
[silindi] Adetime 2 gün var 3 tane test yaptım silikten az daha belirgindi, kan testi verdim beta 159 çıktı 🧡
mrvess BengiK BengiK benim bugün adet günüm 147 çıktı hayırlı olsun minnoşlarımız sağlıkla büyüsünler 🥹😍❤️
[silindi] BengiK ay inşallah, bugün tekrar kan verdim 754e çıkmış rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi 🙏🏻
birdilektut15 BengiK canım gerçekten öyle ya kafayı üşütcem nerdeyse yükselcek mi acaba iğne etkisi mi kimyasal mı kese hiç oluşmıycak mı acaba sabaha kadar hiç uyumadım
Yenihayatyeniumut51 Kızlar bu testime de bakar mısınız dün bariz pozitifti bugünkünde ince ikinci çizgiyi görebiliyor musunuz hiç güvenim kalmadı bu testlere
BengiK birdilektut15 teslim olmak lazim çünkü yapabilecegimiz bir sey yok gerçekten biz elimizden geleni yaptik. Artik rabbimin takdiri. İki gun sonra baktiginizda iki kattan fazla artmis olur ama yine manikelrsiniz deger az diye. Kimyasal gibi seçenekleri de elemek icin dort sonra dort yapin daha rahat olur. İnşallah her sey cok guzel olacak :)
BengiK mrvess yaa yasasiin. Ben sanki yarinmis gibi dusunuyorum adet gunumu bu ay erken yumurtladim. Keseyi gorunce anlariz tam. Haftaya saliya randevu aldim kese icin 💃🥳🎂