birdilektut15 Kadermiray evet ama seninkide benimki gibi olmuş 2 gün sonra verceksin artış olmuş mu diye🥹
nuraymommy birdilektut15 kızlar benim testime de bakar mısınız hayali mi görüyorum işaretleyip attım ama gölge var gibi 🥹
nuraymommy birdilektut15 predictor canım artımer yapmıştım silik çıktı birkaç saat bekleyip bunu yaptım 🥹
birdilektut15 nuraymommy görüyorum canım bir iki gün bekle öyle kan ver ama nen verdim şimdi perişanım
nuraymommy birdilektut15 daha zaten adetime 6-7 gün var aslında ama göğüslerim çok ağrıyor şüphelenip yaptım dayanamadım 🥺
Yenihayatyeniumut51 Kızlar bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsem bugün yaptım testi regle 3 gün var ama bu marka hakkında olumsuz şeyler okudum Marka Novacheck bilen var mı
nuraymommy Yenihayatyeniumut51 bunlara güvenme canım ben çok yalancı pozitif yaşadım awox ya da predictorle tekrarlayıp kan vermeni öneririm
Seyda16 Yenihayatyeniumut51 canım markayı duymadım ama var gözüküyor hakkında hayırlısı olsun dağlıkla gelsin 🌸
nuraymommy Yenihayatyeniumut51 bende mecburiyetten bundan önce artımed yaptım onda çizgi çok daha belirgindi bunda çıplak gözle bile zor görünüyor
Yenihayatyeniumut51 nuraymommy evet sende hayali bi çizgi var gibi bende novacheck ten önce artımed strip yaptım çok çok silik