Eceunverkanra Aslanmomm Uygylamaya gore son 66 ama planlanana gore son 57🥰 Saglikla gelsinler insallah🫶🏻
Aslanmomm busrademirerol hayırlısı olsun sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah 26 haftalık olduk biz de okadar hareketli ki, yorucu ama güzel tadını çıkarıyorum cunku bu ikinci gebeliğim baska çocuk düşünmüyorum 🥹
busrademirerol Aslanmomm ben de bu son haftalarımı öyle izliyorum severek yaklaşıyorum ki kendime bedenimle konuşuyorum özen gösteriyorum giydiklerime ♥️
Suheyle1 Aslanmomm ay benimde temmuz sonu sezeryan eger yasaklanmadıysa temmuzun 3. Haftasına inşallah🩵
Aslanmomm Suheyle1 saglikla insallah ♥️nedir bu sezaryen muhabbeti ben de anlamadım planlı olanlar yasaklandı heralde
Elifff2112 Aslanmomm burdan sonrası çok çabuk geçiyor ya sanki daha iki hafta once son 99 dedim şu an son 22…
Kvsralm Aslanmomm hayır ikinci doğumum bir kızım var bir de oğlum olacak insalalh kızımı 41+5 normal doğumla aldım kucağıma sıra oğlumda insallah ❤️
Melisi2 Merve_kucuk benimde öyle görünüyordu ama şuan 25 mayıs olarak gözüküyor 32. Haftamdayım siz kaçıncı haftadasınız🥰