Hsnanr Aslanmomm ayy kendimde 99 görünce kalbin duruyordu resmen bi forum yapayım dedim ve seni gördümmm 🥲
Sude_08 Aslanmomm Son 77 🥹 Bir yandan kavuşmak için sabırsızlık içindeyim bir yandan ise aynı beden de kalmayı özleyeceğim 🥹🙏🏻🙏🏻
Aslanmomm Sude_08 hamileliği kolay geçene hamilelik güzel benim de hamileliklerim kolay geciyor çök şükür 🙏🏻 ama yine de merak ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍♥️
Sude_08 Aysegul_ll gerçekten öyle daha dün gibi 30 hafta var diyordum şimdi 29. Haftadayım her anın tadını çıkar bence
fatmaanuurr22 Kızlar hemen hemen herkes aynı haftalarda bebişlerim kiloları boyları nasıl birazda onu konuşalım 26+0 900 gram ilk gebeliğim yüksek mi düşük mü hiç bilmiyorum
Beyhan0704 Aslanmomm son 86 gösteriyor uygulama doğumum sezeryan olacak Allah’ın izniyle sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım miniklerimizi🤲🏻🤲🏻🥹🥹
Pinar0711 Zeynepsinejan kardeşim ben yaptığım hatayı sakın sen yapma😂 öyle erkenden bekleme. Bende 36dan beri bekledim 41+2 de doğdu. Her kes doğurmuşdu bir ben kalmıştım😂 öyle çabuk bekleyin ce hayal kırıklığı oluyor. 🌹❤️
Aslanmomm Alizade_16 aynıyızz :) 29 una gün verdi doktorumuz normal doğum için, ikinci doğumum olacak kısmetse bir oğlum var bu da kız 💕