Kumsal28 Aslanmomm uygulamaya göre son 45 ama sezeryan olucagim icin daha azdir 🌸35 fln diyebiliriz belkide daha az agrilarim çok oluyor
Busramnida R_busra49 hayır 😁 ilk oğlum 20 gün erken geldi 2. oğlum da uygulama da gün sayısı bitti daha gelmek bilmedi bakalım bu bebeğim ne zaman gelir 😁
Aslanmomm R_busra49 değişebiliyor oğlumda 13 ocak gün vermişti normal doğum için 11 inde doğdu 40 haftadan hesaplıyor uygulama da doktorlar da ama bebişlerin keyfi ne zaman isterse:)
Zeynepsinejan Bende 88 diyor ama ben 36. Haftada bekliyorum max 50 -55 güne olur 36-37 hafta o civarda gebeliklerin çoğu 40. Haftayı görmüyor zaten
Pinar0711 Zeynepsinejan kardeşim ben yaptığım hatayı sakın sen yapma😂 öyle erkenden bekleme. Bende 36dan beri bekledim 41+2 de doğdu. Her kes doğurmuşdu bir ben kalmıştım😂 öyle çabuk bekleyin ce hayal kırıklığı oluyor. 🌹❤️
nisaakb Son 100 🥹🥹 sağlıkla kavuşalım hepimiz. Sezeryan planlanan arkadaşlar doktorunuzla görüştünüz mü ne diyorlar. Ben de sezeryan olmak istiyordum çok stres oldum korkuyorum 😓
Sude_08 Aysegul_ll gerçekten öyle daha dün gibi 30 hafta var diyordum şimdi 29. Haftadayım her anın tadını çıkar bence