Hicrettt dilarakocc ayyy kantaron yağı işe yarıyorsa bende deneyim, sezaryen kesiği için kullanmak için almıştım, işe yarıyorsa denicem vallah Allah razı olsun senden Ben artık en büyük pedlere geçtim kandan dolayı, patlıyor ertesi gün yine şişiyor…
Yigitinannesi1 Hicrettt İlk hamileliğimde oldu basur hemde baya dışa çıkkın oturamıyordum ama sezaryen doğum yaptım 1 ay sonra tamamen geçti şuan tekrar hamileyim ve 5. Ayımda yine oluştu doğumdan sonra tekrar geçeceğini umuyorum.
Seyda-06 Hicrettt 3 buçuk yıl olcak geçmedi canım inşallah senin geçer genel cerrahiye gitmiştim emzirirken ilaç vermedi sonrada kalıcı oldu
Tgball Hicrettt şimdiye kadar çok zayıftım. Sanirim ağırlık yüzünden dışarıya kadar çıktı artık. Doğum sonrası küçülüyor hatta kayboluyor diyenler oluyor ama umarım öyle olur. Elimle kontrol ettiğimde orda hissedince çok kötü oluyorum. Allahtan şu an için kanama vs yok 🥲
Zlyha58 Hicrettt bende hamileyken oldum doğumdan sonra aylarca ağrısından oturamadım doktorum bile dikişin ağrısını hissetmezsin basur seni zorlar dedi sonra geçti çok şükür
dilarakocc gizemmccc benden doğumdan 2 sene sonra geçti ama sürekli cam kesiği gibi acıtıyordu kanatıyordu en sonki oldugumda artık doğuruyor gibi hissettim kendimi bayılacak gibi oldum kantaron yağı sürdüm birkaç gün, pamuğu da orada bıraktım geceleri o şekilde bir şey kalmadı
Mucu Bende de oldu hamileliğimin sonunda vajinal doğum yaptım daha da büyüdü dışarı çıktı sağlık ocağından krem yazdırdım basur için parmağımla sürüp içeri doğru ittirdim hep 1 hafta sonra geçti bide kabız olmamaya dikkat ettim
bilgemomy Hicrettt zeytinyağ ile pamukla orayı yumuşatın ben şırıngayla doğumdan sonra içeri zeytinyağ verdim düzelsin diye 3 gün sonra bisey kalmadı boşuna açı çektim doğumdan sonra oldu benim oturamadım doktor sağolsun zeytinyağ dedi bana
bilgemomy Hicrettt birde içebiliyor musunuz ona dikkat ederek patlıcan saplarını suda kaynatıp demleyip sabah aç karnına içtiğiniz oda çok faydalı ilaçlar bir yere kadar geçirmişti bende zeytinyağ çözmüştü ama inşallah yardımcı olur size de