Hicrettt Selamlar, 25 gün önce doğum yaptım ve gebelikte hemoroid/ basur oldu ( hiç kabız olmadan ) doğumdan sonra geçen oldu mu ? Benim geçmedi hala ve çok kötü zor oturuyorum..
Girlmama Hicrettt benim gecti ama genelde disa cikinca gecmiyormus hamileligimin son haftasinda kabizliktan olmustu
Tgball Hicrettt Ben de bunu merak ediyordum. Hiç zorlanmadigim , düzenli tuvalete çıktığım halde basur oluştu. Can sıkıcı
Esra_Altay Hicrettt bendede çıktı malesef doğum yapalı 3 yıl oldu geçmedi ama zorlamıyo çok şükür beni 🤲
Nazsuuu Hicrettt bende doğumdan sonra oldu hayatımda böyle bişi yaşamadım sezeryandan sonra 15. Günde kabızlıkta yoktu halen geçmedi lavaboya gitmeye korkuyorum ilaç yazdı genel cerrahi ama geçmiyor bırakınca
Hicrettt Girlmama ben hiç kabız olmadım tam tersine normaldim nasıl oldu ona da şaşırdım 😂 dışta olması zaten bende oturmaya engel resmen, bebişimi emzirirken şekilden şekile giriyorum 😭
Esra_Altay Hicrettt Bende de hiç kabız olmadan çıktı anlamadım bende 😀 ama dediğim gbi 3 yıl oldu halâ benimle gitmedi 😀 oturmamda falan bi problem olmadi çok şükür rahatsız etmiyo hiç beni 🤲
Girlmama Hicrettt vajinal dogum mu yapriniz belki zorlanmadan kaynaklidir ama sezaryense diyecegim hic bir sey yok
Hicrettt Esra_Altay ayyy inşallah ağrısı geçer, benim yeni sayılır birde afedersiniz lavaboya zor gidiyorum bu aralar ama hamilelikte olması kötü 😂
Tgball Hicrettt şimdiye kadar çok zayıftım. Sanirim ağırlık yüzünden dışarıya kadar çıktı artık. Doğum sonrası küçülüyor hatta kayboluyor diyenler oluyor ama umarım öyle olur. Elimle kontrol ettiğimde orda hissedince çok kötü oluyorum. Allahtan şu an için kanama vs yok 🥲
Hicrettt Esra_Altay şanslısınız, benim son 3-4 gündür resmen ağlamak istiyorum, ayriyetten demir ilacı kullanıyorum o zaten kabız ediyor 😭 sadece emzirdigim için kayısı falan da yiyemiyorum Allah dusmanima yaşatmasın bu acıyı 😂
Hicrettt Girlmama yok maalesef, zorunlu sezaryen oldum kordon dolanmasından dolayı ama hamileyken dediğim gibi hiç ama hiç kabız olmadım, 7.ci ayimda basur olustu 😭
Esra_Altay Hicrettt insallah geçer bi an önce olmadi cok agriliysa bi doktora görünün benim dediğim gbi 3 yıl oldu hiç zorlamiyo beni oturmamda veya tuvalette zorluk çıkarmıyor çok şükür 🤲
Girlmama Hicrettt gecmis olsun en iyisi doktora gorunmeniz bana krem vermisti o ise yaramisti basur cok kotu bisey 2 haftacik deneyimledim igrenc bir durumdu acilmam var mi diye baktiginda doktorum cok kotu olmus basurun dedi neyse ki gecti
Esra_Altay Hicrettt O zaman boşuna o kdr ağrıyı çekmeyin kendinize eziyet etmeyin bi doktora görünün siz hiç beklemeden
dilarakocc Evet canım bende geçti 2 sene sonra ama, onun öncesinde artık elimle kontrol ediyordum her yönü o şekilde WC’ye çıkıyordum öteki türlü kanama oluyordu hep sonra kantaron yağı kullandım birkaç gün ve pamuğa bolca sürüp orada bıraktım 3 gece falan sonrasında nirşey kalmadı çok şükür
Hicrettt dilarakocc ayyy kantaron yağı işe yarıyorsa bende deneyim, sezaryen kesiği için kullanmak için almıştım, işe yarıyorsa denicem vallah Allah razı olsun senden Ben artık en büyük pedlere geçtim kandan dolayı, patlıyor ertesi gün yine şişiyor…