Ebru_ebru Htclk Nasıl yapacağız rica etsem öğrenebilir miyim? Saat kaç oldu pelvik ağrısı sol bacak ağrısı öldürdü beni uyutmuyor artık ağlıyorum sızıdan acıdan 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Htclk Ebru_ebru uzun bi çorap alın tarak kısmında tabana doğru bağlayın sıkıca görsel atayım dedim ama yapamadım 🙈 bu arada magnezyum da başladı doktorum onun da etkisi çok büyük
Aysegul466 Sevinc44 avoya maden suyu ek olarak magnezyum takviyesi öneririm ben toz olanını kullandım fayda etmedi ilaç olarak deneyin bence magnezyumuda
Sevinc44 Aysegul466 evet ilaç formunda kullanıyorum ben de ama yine de iyi gelmiyor bilmiyorum. Çarşamba kontrolüm var ekstra bisiler istiycem çünkü gerçekten dayanamıyorum
Sevinc44 Melikeakkc ben de aynı su an tuttu mesela, uyandim dolaşıyorum oturuyorum ama bana mısın demiyor. Eşim sagolsun 5 dk masaj yaptı uyanıp ama masaj falan kar etmiyor buna :// gerçekten dayanamıyorum
Melikeakkc Sevinc44 benim çok çok kötü değil ama rahatsızım. Allah yardımcımız olsun. Kaçıncı haftadasınız
YaseminNurcanSu Sevinc44 ben hacişakir kullandim beyaz sabun olarak carsafin altina kullanilmamis sabun koyudum agrilarimi gecirdi
Sevinc44 YaseminNurcanSu deneyeceğim ama y.disindayim zor bulurum haci sakiri. Herhangi bi beyaz sabun da olur mu ki acaba
Seymaaa05 Bende de var saat 10 gibi akşamları başlıyor masaj yaptırıyorum eşime ama sadece o an rahatlatıyor sonra yine devam gece de dolaşmam gerekiyor soğuk bi yere basmam gerekiyor ama bu da yatağa girene kadar sonra yine başlıyor 🥹🥹🥲🥲çok kötü yaa
Sevinc44 Seymaaa05 evet tam olarak böyle gerçekten 🤦🏻♀️ yorumları okuyun bazı çözüm önerileri var deneyeceğiz artık hangisi ise yararsa
1994ozg Sevinc44 at kestanesi masaj jeli iyi grlmişti bana sadece o olmasa nasıl katlanırdım bilmiyorum