Ngny Ben ilk 3 ay hergün içtim portakalla nar suyunu karıştırıp. Çok şükür 30. Haftaya girdim bişey olmadı.
EsoMom_ Ngny maşallah ya size :)) önceden bi kaybım var üç sene sonra olınca biraz kıymetlim oluyor korkuyorum birazcık :))
EsoMom_ Nazli_3009 kız vallla hayatımızda bu kadar araştırma yapsaydık bir numaralı üniversiteyi bitirmiş birey olurduk 🤣🤣🤣🤣
Ngny EsoMom_ sizi anlıyorum benim de bi kaybım var çok üzücü. Çok yıpratıcı. Rabbim herkesin yardımcısı olsun 😊
Ngny EsoMom_ hangimiz olmadık ki. 😅 ama internette o kdar çok yanlış şey var ki insan kafayı yiyor. Resmen havadan nem kapıyoruz. Ben araştırmayı bıraktım kafam rahat etti. 😅
Krystal EsoMom_ Valla ben de duydum nar yenmez falan filan diye. Faydası olduğunu da görünce yedim . Bişey de olmadı şükür. Ama az yedim abartmadan her şeyden yenilebilir diye düşünüyorum..
Derya034 EsoMom_ Ay ben çok yiyodum inan içim yanıyodu o rahatlatıyodu doktoruma sormuştum yiye bilirsin aşırısına kaç ma demişti gebelik şekeri olurdiye oğlum bi doğdu 4500 üzeri iri aman yarabbim bir güzeldi aldığım yeni doğan kıyafet olmamıştı😂😂😂
eceeelmn EsoMom_ hahaha ilk üç ay eşim hemen hemen her gece portakal ve nar sıkıyordu afiyetle içtim hiçççç bir sıkıntı olmadı şükür şuanda 37+3 oldum 😂
Tufu2 EsoMom_ net bilgim tok ama abartmadıgın sürece canın çektiyse nefsini köreltebilirsin bence 🤷🏼♀️
2cocuk2kopek EsoMom_ maalesef bende narı çok severim yiyemiyorum şuan . Nar-Ananas bunlar sıkıntı oluyor