nevaneva Zehramisir 34+4 hazırlıklar devam hastane çantası hazırlancak bel bacak kemik ağrısından zor hareket ediyorum 🥲🥲 aileden uzakta olmak yardımcın olmaması zor
Huzurluanne05 Zehramisir 34 +5 çanta hazırlanacak beşik ve anne yanı kurulacak halilali gönderdim kıyafetleri yıladım ütülenecek.çok iş var.
danla2711 Zehramisir 35+1 olduk bütün hazırlıklar bitti temizlikte dün bitti artık doğuma kadar yatışş😂 zaten 31 haftaya kadar çalıştım kendime artık yatma hakkı veriyorum😂 ama sanki benim bu saltanatım çok sürmeyecek gibi 😂
Zehramisir nevaneva aynı şeyleri yaşıyoruz bir yandan hamişlik çok güzel ama nefes darlığı ağrılar zor ailenin uzak olması zaten başlıca sorun her işini kendin halletmek zorundasın 😏
Nesrnn 36 haftalık olduk herşey tamam sancılarım var ve bunun nişan geldi artık her an hersey olabılır erken de gelebilir 😊
Esrateber 34+6 biraz zorlanıyorum artık bir de bebeğimde kilo problemi olduğunu öğrendim tedirginim açıkcası 🥹
Sedset Çarşamba kontrol var bakalım doğum ile ilgili bir şey diyecek mi doktorum çünkü 36+6 olmuş olacağız ama galiba ara ara sancı giriyor ama beni en çok mide ekşimeleri yoruyor su içmek bile istemiyor öyle olunca
Zehramisir Sedset ay mide ekşimesi bendede oluyor ağır yemekler yemeyin mümkün oldukça azar azar yiyiyn birde ben çareyi öyle buldum 😏
Zehramisir Esilaaya yaa çok geçmiş olsun çok nalet bir hastalık oda ilaçta kullanamıyor insan bol bol sağlıklı beslenin düzelirsiniz inşallah 🙏
Zehramisir busra05_ oh maşallah ilk doğum mu olucak 🥰ben üşüngeçlik yaptım heralde gala yapmadım o işleri bu hafta bitirmeyi planlıyorum inş
Zehramisir Aysezey korkma hiç ilk doğumunsa normal korku ama inan sonunda bişinize kavuşucanca o ağrılar sızılar herley geçiyor rabbim öyle bir güç veriyor sağlıklı olsun yeterki gerisi geçer 🥰
Gulsahs Oda hazır sadece toparlanması kaldı hastane çantam da hazır değil hazırlayacaz inşallah 😂 daha doğum belli değil mayıs başı veya ortası olabilirmiş doğum🥹