Laydyg Yenihayatyeniumut51 evet dün reglime 6 gün kala kan verdim 0.100 çıktı 27 si regl günümü bekliyorum 5 gün kaldı
Mariam1 Laydyg programa göre 30 ama bilmiyorum karışık tahmini etmek zor eğer duzelirse 7 Mayıs’ta olmam lazım düzensiz bu aralar adetim
Yenihayatyeniumut51 Mariam1 canım keşke pozitif olsa Ama aynı test iki farkli sonuç yalancı pozitif verme ihtimali yüksek ondan güvenim yok
Mariam1 Yenihayatyeniumut51 evet haklısın canım ama bu marka kuruma çizgi dışında yalancı pozitif deng gelemedi benim testin ayine kuruma çizgi
Yenihayatyeniumut51 Mariam1 inşallah pozitiftir ben istemez miyim pozitif olmasını bu marka olduğu için içim rahat değil
Yenihayatyeniumut51 Mariam1 canım ayine marka yazmışsın aynı marka mı demek istedin yani novacheck ben yanlış anladım sanırım kusura bakma canım
Mariam1 @"Yenihayatyeniumut51 senin için bida çektim bak işte hafif gölgelik var ama bu kurduğu için dah belirgin ama seni daha koyu
Yenihayatyeniumut51 Mariam1 Anladım canım benim novacheck marka senin kullandığın markayı ilk defa duydum bir de emin misin seninkinin kuruma çizgisi olduğuna sonradan mı çıktı
Mariam1 Yenihayatyeniumut51 benim de novachek ilk var yok arasi diye bişe gördüm ama dun yaptığı bugün daha belirgindir ve geçen ayi hep bu marka yaptım hepsi boyile çıktı benim adet oldum senin var gibi geliyor dun yaptığımda daha çok erken yaptım midem bulanıyor 10 gün önce Regal biti acaba kanda cikar mi
Mariam1 Yenihayatyeniumut51 kan ver bence evet çok marka yalancı veriyor ama testler karşılaştırınca senin daha belirgin ama
Yenihayatyeniumut51 Mariam1 Ayy kuzu inşallah dediğin gibidir ben novacheck dün yaptım bariz pozitifti bugün yine novacheck yaptım ince çizgi çıktı inşallah pozitiftir ama sen çok erken yapmışsın testi
Yenihayatyeniumut51 yesildeniz_ GEBES3 Laydyg Mariam1 etkafa Kızlar bakar mısınız az önce eczaneden farklı test aldım freely erken gebelik testi hemen yaptım eve gelir gelmez bakın bi
yesildeniz_ Yenihayatyeniumut51 buda yalancı pozitif veriyor. Ama benimki daha silikti. İnşallah siz hamilesinizdir
Yenihayatyeniumut51 yesildeniz_ Yanlış pozitif veren bi kişi daha sensin bunları duyunca nasıl inanabilirim ki Amin canım hamileliği çok istiyorum ama güvenemiyorum bu testlere
Mariam1 Yenihayatyeniumut51 vala bilemedim ki 3 gündür midem çok kötü genelde akşamlar test yapsam kanda çıkar mı acaba