Noirr Yenihayatyeniumut51 ben bu markayla hamile olduğumu öğrendim her testin doğruluk payı aynı değil tabi reglinizin kaç gün geciktiği de önemli
Radyasyon5526 Yenihayatyeniumut51 eczacı bana en garanti sonuç için gecikmesini bekleyip kaset test yapın demişti diğer fotoğraflara bakınca çok silik görüntü var gibi ama gecikmeli testler daha garanti gibi
Yenihayatyeniumut51 GEBES3 Testin markası da artımed strip test yalancı pozitif veriyor ama inşallah doğrudur
susaMom_ Yenihayatyeniumut51 predictor al ve yarın testi bir daha yap bence böyle hayalet gibi görünüyor ama artımedse net değildir
GEBES3 Yenihayatyeniumut51 belli belirsiz gördüm canım ama bu marka çokta güvenilir değil bilemedim o yüzden başka markayla bir dah adene inşallah vardır
GezenTavuk_2 Yenihayatyeniumut51 Ya bir şey diyeceğim Bence bu markanın sadece erken gebelik testlerinde sorun var çünkü ben 2022 yılında bu markanın kaset testi ile kızımı öğrendim kızım şu an 2 yaşında ve geçen sene de bu markanın strip testi ile gebeliğimi öğrendim
Yenihayatyeniumut51 GEBES3 Teşekkür ediyorum canım evet bi çizgi var ama bu markaya hiç güven olmuyor
GEBES3 Yenihayatyeniumut51 canım hiç üzmek hayal kırıklığı yapmak istemem o yüzden çok çekinerek söylüyorum ben göremedim ama belki sen çıplak gözle görüyorsundjr bir de ilk idrarla mı yaptın canım
Yenihayatyeniumut51 GEBES3 yok canım neden çekiniyorsun teşekkür ediyorum gebelik olsaydı daha net olurdu demek ki bu ay da olmadı
Yenihayatyeniumut51 Kızlar bu test nasıl peki bunun hakkında da kötü şeyler duydum okudum burda az önce yaptım bu testi
yesildeniz_ Yenihayatyeniumut51 buda yalancı pozitif veriyor. Ama benimki daha silikti. İnşallah siz hamilesinizdir