Kizlar acilma nasil oluyo hissediyomuusnuz acildiginiz zamn .yani nasil anlarim acilma oldugunu agrisi sizisi nasil bisey ?
    Poyrazgenc benim henüz 1 cm açılmış ama dün gece bel ağrısından kıvranıp durdum ama ağrı eşiği yüksekse hiç hissetmeyedebilinir ama ben ayakta durdukça rahim ağrım arttı ve belimde önceden hiç olmayan bir ağrı
    Poyrazgenc Ben hissetmemiştim mesela ki kontrole gittiğimde 4 cm açıklığım çıkmıştı,doktor ultrasonda bebeğin kanala tamamen yerleşmesinden ve kafasının görünmemesinden şüphelenip bakmasa haberim olmayacaktı☺️
      ozgeya agri sizi olmuyomu?😉kisiden kisiye degisiyo demekki bu durum bn hicbisey yasamiyorum o kadar kntrole gdiyorum tik yok nasil dgurcam 🙄
        Bende 35+3 şuanda dünden beni genital bölgemdeki kemikler ağrıyor ilk defa bacaklarımı açamıyorum yada tam kapatamıyorum kasıklarımdada tuaf bi basınç var bebeğim hareketli ama bunlar doğumun yaklaştığınımı gösteriyor şimdiye kadar hiç alttan muane olmadım 37 de bakıcaz demiştim doktorum
        ozgeya Ne güzel bizede böyle kolay açılmalar nasip olsun inşallah 😊
          ozgeya agrili en korktugum kimi me guzel hic hissetmedim diyo bizede nasip olur insallah cok hissetmemek😂