Cocostore Irem5858 ben çok hızlı kilo aldım muhtemelen o etkiledi zapzayıftım evlenmeden önce boyum 175 59la hamile kaldım şuan 80kiloyum vucüdüm şoklarda daha 1,5 ay var doğuma yuvarlanmasak iyi 🤣
dygsss Irem5858 8 haftadan beri çatlak yağı kullanıyorum çatlamadık yerim kalmadı hep hikaye bu kremler çatlayacak olduktan sonra istediğini yap faydası yok umarım doğumdan sonra geçer yada bi çözümü vardır çünkü dizlerime kadar çatladım
Irem5858 dygsss ayy valla bende kullanıyorum hem kaşınıyor hem çatlıyor yani en azından birazda olsa çatlağın önüne geçmek iyi olurdu
Kocamanailem_ Irem5858 üzgünüm ama genetik oluyor çatlaklar 🥲 ben 2 hamileliğimde de hiçbir şey kullanmadım hiç çatlak olmadı
feynnur Irem5858 anladım ben hindistan cevizi yağı kullandım karnımda çatlamadı henüz. Bacaklarımda ihmal ettim boydan boya çatlak belimde dikkat etmedim bazen sürmedim az da orada çatlak var. 32 haftadayım bu arada
Irem5858 feynnur çok güzel bacaklarda falan çok belli olmuyorda göbekte direk belli oluyor doğuma kadar boydan boya nemlendirin artık :))
NecAnne Aliaras2022 ilk gebeligimde bende tamamen genetik olduğunu dusunuyordum ama dış etkenlerde etkili yağları düzenli kullanmak gerekiyor özellikle son ahlarda zaten catladim boşver dememek gerek daha fazla çatlak olusumu oluyor son ayda
Eyluleyluleylul Irem5858 lierac a ek badger çatlak yağı aldım ama yine de çatladım. Gayet iyiydi son ay bebek çok büyüyümce eski çatlaklarımın olduğu yerden başlayıp büyüdü maleset ben de çok üzgünüm çaresi de yok sonra
Irem5858 Eyluleyluleylul aslında doğumdan sonra lazer gibi birley yaptırılıyor baktık önüne geçemiyeceğimiz kadar çok onu yaptırcaz😀
Ayse3434ay Irem5858 kesınlıkle gebetık ya arkadaşım neler kullandı en başından berı yıne çatladı ne yazıkkı bıoderme kullanıyorum ben lıerac da en ıyısı zaten
Esraerdgn95 @Irem5858 evet canım tabii ki genetiğin etkisi yüksek. Evet dahada erken bende 17 de başladım kullanmaya şuan 20+3 hiç çatlağım yok . Bioil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum sadece. Cildim zaten kuru vücut losyonları ile de destekliyorum.
feynnur Esraerdgn95 24 e kadar çatlağım yoktu Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. 32 deyim bacaklarım boydan boya çatlak belimin yan kısmı çatlamaya başladı karnımda bir çizgi başladı