Tueoku ay dur ben sana moral vereyim anlatıp. İlk doğumumda birden suyum geldi hemde baya hemen acile gittik baktılar açılma yok sancım da yok sancım gelir mi diye 2 saat bekledik sancım gelmedi 11 de suni sancı serum taktılar. İlklerde sancı gelmiyor zaten sonradan gelmeye başladı bu süreçte hiç yatmadım hep gezdim eğildim kalktım belime masaj yaptırdım 15.15 de bebeğim kucağımdaydı. Çok güzel geçmişti. Ben kimseye muhtaç olmadan kalktım bebeğimle ilgilendim saçımı yaptım makyaj yaptım 🥰 orada ki temizlikçi ablalar bile demin dopum yapan bizmiydik maşallah ne ara ayaklandı süslendin dediler 😅
İkinci doğumum da 40+2 de kontrole gittim sancı yok açılma yok bebeğim tam doğum kanalında bile değildi doktor 40+6 ya gün verdi suni sancı ile başlatırız dedi 40+4 de hazırlık yapıyoruz annem arkadaşım ben balkonda oturuyorduk 21.55 de bir sancı geldi hemen ayağa kalktım neyse ikinci geldi derken dedim dakika tutun benim sancılarım 4 dakika aralıklarla başladı. Hemen duş aldım hazırlandım acile 22.55 de acile giriş yaptım hemen açıklığa bakıldı 10 cm damaryolu açıldı doğumhaneye alındım 23.24 de bebeğim geldi. Hatta arkadaşım acil kapısından doğumhane kapısına çıktığı gibi bebeğimin kıyafetleri istenmiş.benim yakınımı arıyorlarmış. Hala daha dalgasını geçerim ben çok zor doğurdum diye ☺️
Hatta size komik yanını anlatayım. O gün eşim yok babam araba ile dışa gitti arkadaşımın arabası sanayi de babam taksici durakta ki diğer taksinin lastiği patlamış. Ortada araç yok benim ıkınma isteğim gelmeye başladı diğer kızımı teyzesi odaya geçirdi hallerimi görmesin diye annem evde mi doğuracak diye ağlamış kıyamam ☺️ ama 5 dakika da daha evde dursam kendimi salsam evde doğururdum