Aysunhaner Bende hamileliğimden beri Bebek arabası bakıyorum. Fiyat aralığı ve model yelpazesi çok geniş 😇 Kraftta karar kıldım ama eşime bütçesi çok geldi o kadar veremeyeceğini söyledi (2.500 felandı) Bende ay daraldım bıktım son ay geldi Hale’n alamadık karışmıyorum git ne alırsan al dedim sinirle Ay sanki her dediğimi eksiksiz anında yapıyor gibi gitmiş almış 😱 Şok oldum ben trip attığım için demiştim adam fırsat bilip ee sen dedin ya diyor bide bana 😂😂 Norfolk Baby Voyage Air Luxury Almış travel sistem bugün eve kargo gelince haberim oldu Bebek arabasından Neyse kurduk . Kurulumu kolay tekerlekleri felan tek seferde takılıp çıkartılıyor Arka tekerlerinde süspansiyon var , Alemünyum gövde o nedenle çoğu Bebek arabasına göre taşınması hafif , çıkartıp takılabilen portbebe olarak kullanılan oturma kısmı 3 kademeli ayarlanıyor , ayrıca ister o parçayı çıkartınca İstersende o parça üzerindeyken katlanma özelliğine sahip Çift yönlü , Puseti çok hafif , arabada sağlam 6 yaşındaki oğlumu bindirdim sürdüm manevraları iyi Arabaya bir kulp bulamadım iade ettirip onun ömrünü iyi yiyecektim indirimi felan beklemeden git beğendiğim arabayı al hemen diye kafasını fena ütülücekTim ama tüm aradığım özellikler var 😂😂 Sadece biraz bir tık büyük gibi , onda da artık ben kusur arıyorum galiba Gerçi arabamın bagajı büyük sığmaması imkansız evde de yer kaplamadı Fiyattıda uygun
Levmel ilginarsln kesinlikle ebebeğin baby oluş canyonn, muukeemmmmeell bi arabaa😊 beneto çok çok kötü araba alırken gezdim birkaç yere ve benetonn tekerlekleri birbirine çarpıyor öncekiler, hic tavsiye etmem. Sakn almayinn.
aysecakir Yldzhh ibşallah canım benim kullanan arkadaşlarımdan yola çıkarak alıyorum omlar çok memnun.