buse2507 Narenciyee 12+5 dün doktor kontrolüm vardı özel takipliyim doktorum erken olduğunu söyledi 💖
Anneoldum2 eflinneva_ ben ilk hamileliğimde mide bulantımdan tek yiyebildiğim cacıktı kahvaltı yapamazfım bile sabah öğlen akşam cacık yerdim 🥲
Ecem_P Sumiire aynen böyle benimkiler de bugün yiyim ya dedim ama çekirdeği bile sertleşmemiş kesmedi beni maalesef 🥲 Migros’ta 9 tanesi 50 tl ye almıştım onlar güzeldi yine
Krystal deniz_45 Avokado 🤭normalde yüzüne bakmazdim şimdi onsuz kahvaltım kahvaltı olmuyor. Cağnım avokeyyydo😂😍😍
Esmaa3496 Sumiire cinsiyetiniz ne acaba bende erik ve salatalık çok seviyorum suanda pazarda kilosu 150tl olmuşş isterseniz bir bakın pahalı diye alamıyorduk ansjaja şükür ucuzladı 🥰
Sumiire Esmaa3496 kızım olacak🌸 daha denk gelemedim eşim 6 tanesine 90 tl vermiş geçen 4 tanesini çocuk yedi zaten😂
KumpirsMom deniz_45 benimde böyle ferah şeyler aşırı iyi geliyor ağır yemekler resmen kabus gibi bir salatalığı kütür kütür yiyebilirim gün boyunca bulgura yoğurt döküp yiyorum mesela 🤣
Acemianney deniz_45 ilk hamileliğim 36. Haftaya kadar sürekli acı tuzlu yeme isteğim vardı 36. Haftadan sonra ne oldu anlayamadım tatlı yemek istiyorum artık 😂