asil15 Busraatpl anneler hissediyormus kelimesi gerçekten doğru bende daha önce iki gebelik geçirdim ama bu çok farklıydı devamlı sanci olması bir tuhaf gelmişti zaten.siz yinede bekleyin.Amin inşallah tesellimiz onlar zaten.
asil15 Busraatpl dediğim gibi 10 haftaya kadar bekleyin bisey olmaz aslında 8 haftada tam netleşiyor dün bana 3 uzman doktorda aynısını söyledi.
asil15 Kontrolünün ne zaman aynı yere gitme istersen yada gitmeden tekrar betana baktir anlarsin zaten Busraatpl
Busraatpl asil15 yarın hem devlet hemde özelde kontrolüm var onların durumuna göre haftaya da araştırma hastanesine randevu alacağım. Zaten olurda operasyon gerekirse araştırmada olurum
asil15 Busraatpl tekrar seni üzmek istemiyorum ama eğer öyle birsey olursa komple bayılmayı işte daha az hissedersiniz.
Busraatpl asil15 yarın 5+6 oluyorum, bekleyeyim ama beta belkide düşmeye başladıysa da beklememin bi anlamı olur mu acaba hiç bilmiyorum 😔
Busraatpl asil15 ilaçla düşürmek mi kürtaj mı hangisi travmatik bilemedim bende.. Gönlüm ister mi bi mucize olsun ama işte. İlaçla parça kalabiliyomuş galiba, acaba araştırma uyutarak yapar mı bilmiyorum
asil15 Busraatpl yarın tekrar kan ver yada imkanın varsa bugün ona göre haberleşiriz olurmu.son iki haftada baya uzman oldum bu konuda dün operasyon geçirince dahada iyi öğrendim.
asil15 Busraatpl aslında haftan daha küçük bence 8 haftaya kadar kesin bekle dediğin gibi belki bir mucize olur.
asil15 Busraatpl ben araştırma hastanesinde oldum yaptilar ama haftası büyük diye.bence ilaç kötü etkilenirsin ama dediğim gibi öncelikle iyi düşün belkide oluşur bebis
Busraatpl asil15 devletteki doktor yarın sabah tekrar kan ver bakalım dedi, öğleden sonrada özeldeki doktorumda randevum var, sabah ki kan sonuclarına bağlı aslında herşey, inşallah beta düzelmiştir, Allahtan ümit kesilmez🙏
Busraatpl asil15 meraba, devletteki doktorum kesenin büyümediğini çok az büyüdüğünü söyledi, özeldeki doktorda bebeği ve kalp atışlaırn gördük. hangisine inanacağımı şaşırdım 😒
asil15 Busraatpl bence özele inan tabiyki ayrıca kalp atışını görmesi çok güzel inşallah dahada güzel olur.kac haftalık olmuş.kafanı karıştırma ne güzel haberler almissin
Meleklerim5 Busraatpl çok az büyümüş derken ultrasonda gs ölçümleriniz nedir benimde beta ilk kötü sonra iyi arttı ama şimdide kesem yavaş büyüyor sizinde mi öyleydi boş olabilir dedi doktor kese yavaş büyüdüğü için
Busraatpl asil15 5+6 bugün, idrara sıkışık olmadığım için alttan bakıcam dedi bende çok şaşırdım kendimi kötüye hazırlamıştım, bilmiyorum inşallah böyle güzel devam eder içimde hala korku var
Meral_63 Ceriko benimde öyle olmuştu 4hafta GEBELİKte betam 945 çıktı diğer haftalık SONRA artı kese kalp atışını bile duydum 8 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin kürtaj oldum 🥹
Ceriko Meral_63 canım ayni benımde öyle oldu kürtajdan sonra 36 gün geçti hala regli olamadım bekliyorum