Kubra_dara34 Hilalbusra benim kızım olursa eğer daha cinsiyeti belli değil adına sarya koyacağım korkusuz cesur yürekli kadın demek saryanın şarkısıda var çok anlamlı
Guzel_bebem Hilalbusra ikrâ,Asel elif hümeyra Rümeysa aklıma gelen bunlar oldu kızlarımın ismi büşra ve İkrâ bu bebeğim erkek Muhammed koyacağım yanına isim arıyorum 😊
Btlmeva Hilalbusra MEVA kuranda cennet’ül Meva olarak geçiyor. Kızımın ismi anlamı ve ağırlığı çok güzel kızımın huyuda çok güzel. Necm süresi 15. Ayette geçiyor. Kuranda adı geçen 7 büyük cennetten bir tanesinin ismi.
buse2507 Eflin lina bu iki isimi de çok beğeniyorum 💖 Tabi elisa da var ama kuran da geçiyor mu tam emin değilim🌸
SuEr_Tu1512 buse2507 Elisa cennetin kapısında bekleyen melekti sanırım ama Kuran’da geçmiyor diye okumuştum. Bende o ismi çok beğeniyorum şuan hamileyim henüz cinsiyeti belli değil ama kızsa eğer Elisa ismini düşünüyorum 🤲🥹🩷
Yasem4 SuEr_Tu1512 Cennet kapısında bekleyen meleğin adı Rıdvan. Islam’da Elisa diye bir melek yok. 😅 Elisa gayrimüslim bir isim. Elisabeth isminin kısa versiyonu sadece. Internette çok bilgi kirliliği var
Kader-17 Btlmeva Allah bağışlasın Meva diye bir öğrencim var Allah şahit beni yorduğu kadar kimse yormuyor kesinlikle yetiştirme tarzı çok önemli
Guzel_bebem zynpknt çok güzel sağlıkla gelsin bizde Muhammed yiğit düşünüyoruz ama emin emir Salih bunları da yapıştırdım bakalım ne karar vereceğiz 🤲🏻🧿 kaç haftalık gebesiniz
10gamze Hilalbusra Nisa ilk kızımın adı klasik bir isim ama benim kızımın adı Elif olacak😍İkra Duha bunlarda güzel
Bnguuu_102 Sare Sara Bala Meva Deva Şifa Vera Esma İmara Asude Ebrar Meryem Hepsi kuranda geçmiyor ama anlamlarına çok güzel 😍💓