Ebruaselliya evet bende düşündüm şahsen en son gitigimdede suyu azalmis demişti bu defa gitigimde suyu iyi 10 gün sonra gel dedi nst sonucumu gösterdim kan sonucum vardı yarın için gitim sordum bana dediği doktorun herşey iyi idrarda enfeksiyon var verdiğim ilaçları iç 10 gün sonra gel dedi ve surekli gitigim doktor bir hafta küçük gözüküyor dedi haftası dedim bu zamana geldiğimde haftasi hep uyumluydu şimdi neden böle birşey var dedim ters döndü içinde küçük gösterebilir dedi bir sıkıntı yok yani hocam dedim yok dedi sonradan dedim dün bana dediniz 10 gün sonra gelin felan die ama randevu da yok mahlum kızlar biliosunuz randevu zor buluyoruz 15 güne bir anca cikio söyledim doktora 10 gün sonra hesapladimda 40 hafta oluom doğum da olmam lazım degilmi muyane için neden randevu dedim doktora düşündüm dede mantıken 40 hafta oluom yani kızlar sonra doktor dedi o zamana kadar dogurmasan gelirsin bilmiom sinir oldum bir yandan basindan salar gibi konustu çatı muyanesi bile olmadım devlet olduğu için sanırım yada doktordan doktora degisio dicemde bu doktorda övülen doktor gitigimde beride memnunum sahsen ayrı özel vitamin ilaclarina kadar veren doktor ve yoğun randevu yok pazartesi bekliyorum kızlar numarayla giriş yapmaya caliscam sekreterden yada acilden giriş yapcam direk belirsizlik .. inanın yordu dua ediyorum kızım gelsin die kasılmalar vs oluo ama sancı yok gelesi de yok kızımın keyfi yerinde :) 2 doğumum olcak dua ediyorum kolaylikla atlatim die bir yandan gelsin die bekliom yoksa klasik devlet suni vericekler oğlumu 39+3 te aldım sanciyla başladı dogumum fakat ilk dogumdan ötürü mu bilmiyorum suni sanciyi gene. Vermislerdi travma gibi yasamistim malsefki tecrubesiz oluyorsunuz mahlum ikinamadim için iç dış dikiş atilmisti ne yan yatabilmistim ne oturabilmistim kivraniodum ordaki ebenin lafini unutmam dogurmayi bilmiyorlar çocuk yapıyorlar inanin bir yandan travma gibiydi ya karnimi felan bastirdilar aniden felan şoka girmistim resmen travma yasatmislardi isallah burdaki ebeler doktorlar iyidir .. dogumhanedeki … Die umud ediyorum rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi kolaylikla atlatalim isallah kızlar buda biraz doğum hikayesine kaçtı ama :) anlatmak istedim pazartesi gidicem bakım şuan 39+5 oldum hala tık yok hanimefendi keyfi yeerinde 😇 hakkınızı helal edin zamaninizi aldiysam ♥️