dalyaluna35 Benim henüz 4 haftalık. Pzt kontrol beta verecegim. Sadece ara ara kramplarım sık idrar ve hafif uyku hali belirtileri var 🌸 o kadar cok kimyasal gebelikle ilgili seyler okudum ki formlarda acikcasi korkuyorum bir sey de hissetmedigim icin sanki her an bisi olacakmis gibi bi korku var icimde, merakla pzt gününü bekliyorum 🥹
Ashley98 5+ 6 bende 🥹 ama çok bulantım var çok şanslısınız bana dua edin geçsin dayanamıcak raddedeyim hiç bir şey yiyemiyorum..
Devri yagmurx inanır mısın dun gorumceme dedim o kadar yiyorum hala kilom aynı😃😃 enteresan zaten çabuk kilo alan biri değilim ama öyle yememe rağmen biraz almayı beklerdim
yagmurx Devri normalmiş sanırım ilk ayda alınmıyormuş sağlıklı besleniyorsanız sizde ondan olabilir bence
Efcmm minigimleseruven belirtilerin başladı mı haledaha aynı mı şu an bende senin başlangıç halindeyim kese gördüm hcg 1033 ama hiç bir belirtim yok
minigimleseruven Efcmm bulantı tiksinme hiçbiri yok , sadece uyku halsizlik mevcut , bide yemekleri eskisi gibi yiyemiyorum porsiyonlarım aşırı küçüldü ama sık sık yemeye çalışıyorum, garip bi şekilde iki kasik alınca doyuyorum