susaMom_ Kızlar merhaba 10 ay önce bebeğime doğum yaptım ama 3. Günde kaybettik meleğimi şu sıralar içime doğdu bir test yaptım hamile miyimdir bilmiyorum prediktor early kullandım adetim 1.5 gün gecikti sadece
Gizemce1- susaMom_ Allah sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin, ben sizin adınıza çok mutlu oldum. Tebrik ederim🩷
susaMom_ FgD inşallah ilk bebeğimde daha netti 4.5 haftalıktı o yüzden bu testte gebelik var mı yok mu anlayamadım
susaMom_ Sarees canım ilk bebeğimde daha netti çizgi bu testte daha az olduğu için şüphe duydum rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
ppmerlina Başınız sağolsun 😔🤲🏼🤲🏼 Bu test markası güvenilirdir. Allahın izniyle hamilesinizdir inşallah 🤲🏼🙏🏼
susaMom_ ppmerlina Allah razı olsun canım inşallah pazartesi kan vereceğim ultrason kontrolü de yapar doktor inşallah sıkıntısız sağlıkla doğar büyür yavrum
Cey1 Bende bu şekilde öğrendim beta değeri erken olduğu için henüz düşük olunca silik çıkıyor 2 güne normal çizgi çıkar kan verin ♥️♥️
susaMom_ Cey1 normalde adetim 2 gün gecikme yaşar ara sıra hava değişimi vs ama bu sefer içime doğdu hamile miyim diye diğer bebeğimde 4 gün gecikmede öğrenmiştim
susaMom_ nurssmom inşallah kan vermeden kendimi ümitlendirmek istemiyorum bi yandan korkuyorum bi yandan heyecanlıyım sağlıklı gebelik sağlıklı doğum olsun sağlıklada büyüsün yavrum