yagmurx Kızlar 1 düşüğüm var şimdi 2. Gebeliğim kan pıhtılaşması ile ilgili bilgi almak istiyorum acaba varmıdır diye belirtileri var mı hamikeyken bunun testini verebiliyormuyuz
Bebegim3444 yagmurx pıhtı ve özellikle araştırma hastanesinde genetik bölümünden genetik pihtiya baktırsan iyi olur. Benm ve arkadaşımın da düştüğü var nornal pıhtı çıkmadı ama genetik pıhtı çıktı. Kan sulandırıcı kullandık. Yani yüksek ihtimalle hamile iken de yapilir diye düşünüyorum ama emin değilim.
Burcu__0506 yagmurx benimde 1 kurtajım olmuştu ve pıhtılaşma varmış Şimdi keseyi göedüğümüzde doktor iğneye başlıcak canım
yagmurx Morrinah Bebegim3444 sizce yaptırayımmı her ihtimali düşündüğüm için yoksa bi belirtim falan yok
Elifbhdr Bebegim3444 ilk bebeğimi kaybettm bilemedim sonra genetik testi yaptırdım taşıyıcı çıktım. Şuwn hamileyim bende de iki gen heterozigot çıktı ve kan pıhtılaşmada varmış doğuma kadar kan sulandırıcı ve ecopirin kullanıyorum şuanda ve yüksek riskli gebeyim düşük riskim var kanama alanım 4cm ve kanamam devam ediyor 6. Haftadan başladı şuan 11 haftadayım ve bu süreç devamda edebilir bilmiyorum o yüzden progestan fitil kullanıyorum sabah akşam ve üç güne bir de promester iğne vuruluyorum. Bunları bana özeldeki doktor söyledi yoksa devlet hiç ilgilenmedi hatta kanamam oldugu halde bişey yok dediler gidebilirsen başka doktora ve özele bi git bence ve asla aksatma çünkü kan pıhtılaşma sorunu olanlar kesinlikle kan sulandırıcı kullanması gerekiyor çok zor süreçler sürekli yatıyorum dinlenmek çok önemli ve bol su içmek bol bol dinlen çünkü dinlendikçe kese büyüdükçede kanama alanı kapanabiliyormuş inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız bebişlerimizi🤲
Aysegulmert Bende de pıhtılaşma var 2 bebeğimi kaybettim şimdi hamileyim kalp atışımından sonra kan sulandırıcı kullanman gerekiyor gebelik boyunca
yagmurx Burcu__0506 bana doktor 1 düşük normal dedi herkes düşük yapıyor dedi bebeği ultrasonda görüp gayet sağlıklı progestan kullanmanada gerek yok dedi ama yinede ihtimal ihtimaldir diye düşünüyorum
Burcu__0506 yagmurx benimki normal karşılamadı test yapalım dedi ve iyiki yaptırmışım diyorum yoksa yine aynı şeyleri yaşayabilirdm şuan 5 haftalıgım ve pazartesi günü iğneye başlıcam
Bebegim3444 yagmurx masallah ileri gidiyor. Yani doktorunuza danışın isterseniz içinizin rahat etmesi için. gebe olmasaniz yaptırın derim de. Özelde kaç günde çıkıyor bilmiyorum ama araştırma hastanesinde 1.5 ayda çıkıyor sonuç.
Alyadnz33 yagmurx canım doktor sana kan sulandırıcı Aspirin verir anlat test yapiyorlar onlar buradaki kişilerle sizin vücut yapınız aynı değil ki
Maiyaig yagmurx hamileyken yapılıyor evet, hamile kalmadan önce şehir hastanesinde yaptırsaydınız iyi olurdu çünkü sonuçlar anca 1 ayda çıkıyor şimdi bi özel bulsanız iyi olur, malesef ki önceden anlayabilceğiniz bir belirtisi olmuyor
Maiyaig yagmurx doğrudur canım benim 3 düşüğüm vardı 3.sünün kalbi durmuştu henüz karnımdayken kan almışlardı ordan biliyorum, 2 düşüğüm var diyip yaptıranlarda var ama bildiğim araştırmıyorlar yani kaç düşüğümüz var vs diye ama işte sonuçlar geç çıkıyor baya