Oznurcivan Tugcesrts94 14+5 deyim ara sıra kasık ağrısı, halsizlik, hiç bir şey yapmasam bile yorgunluk, baş dönmesi, bel ağrısı 😄😄 Allah’ım neler yaşıyorum
busetatli Tugcesrts94 15+1 şükür mide bulantısı vs yok ama arada kasık ağrısı oluyo bel ağrısı çok yaşıyorum onun dışında iyi çok şükür ☺️ siz nasılsınız
dilarabal1 Tugcesrts94 14+0 dayım bende. Geçmeyen bir yorgunluk çabuk yorulma uykuya düşkünlük kaldı belirtilerde. Son bir haftadır karnım bayağı çıktı sizinde öyle mi? Bana erken geliyor bir yandan. Kilomda çok fazla değil
haticeazakliatalar Tugcesrts94 13+1 den bildiriyorum şişkinlik halsizlik sürünüyorum resmen 🥹yemek yiyince karnım 7 aylık oluyor
Tugcesrts94 Oznurcivan Benımde bulantılarım biraz hafifledi bazen çok enerjiğim arada tansiyonum düşüyor iştah ı’m aynı hiç kilo almadım 😃😃
Hnd3551 Oznurcivan bende tam 14+5 deyim bugün ilk 3 ay uykusuzluk vardı şimdi geceleri erkenden uyuyorum ama gün içimde iyiym
Oznurcivan dilarabal1 Bende onu soracaktım unuttum benim de 1 haftadır karnım çıktı kocaman oldu pantolonlarım olmuyor rahat taytlar giymeye başladım ama ikinci gebeliğim olmasına bağlıyorum 2 kilo da almışım 47 kilo olmuşum
Tugcesrts94 dilarabal1 Benımde karnım var ama yemek yiyince daha çok şişiyo onun dışında uyanınca normal
G-l-y haticeazakliatalar Ya biz 12 haftaligiz benimkide 7 aylık gibi kocaman sabaha kadar iniyor kahvaltıdan sonra 5 akşam yemeğinden sonra 7 aylık gibi oluyor 😂😂
Oznurcivan Hnd3551 Bende çok erken uyuyorum ama bir kamyon dayak yemiş gibi uyanıyorum asla dinlenemiyorum bir de bulantı ilacını almazsam perişan oluyorum dün gece almadım bir günden bir şey olmaz diye şuan çok kötüyüm
beyzaakartal Tugcesrts94 bel ağrısı çok yaşıyorum bide bazen hapşırınca falan kasıklarıma kramp giriyor sizde de oluyor mu
Dilaraatlass beyzaakartal bende de oluyordu artık baktım hapşırmam geliyor hemen cenin pozisyonu alıyorum çok şükür ağrı yapmıyor öyle
Tugcesrts94 beyzaakartal evet onlar normal Benımde belim ağrıyor çok ayakta kalınca hapşururken falan dizlerimi karnıma çekiyorum o zaman olmuyo kramp
Dilaraatlass Bende 14+3 oldum mide bulantım uyku hallerim bitti ama çabuk yorulma,kasık ve bel ağrısı yaşıyorum☹️
beyzaakartal Dilaraatlass onu da deniyim çünkü ayakta hapşurunca bir şey yok ama yatarken açıdan iki büklüm oluyorum