Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🌸 ben de birkaç bir şey yazmak isterim bu konuyla ilgili, biz de 1 buçuk yıla yakın bebek düşündük olmadı benim de fazla kilom vardı diyetisyenle çalıştım ama çok veremedim o sürede dikkat ettiğim şeyler oldu, burada bulunan bir aktardan bebek olması için faydalı olacak kürler denedik eşimle 3 ay boyunca kullandık, içlerinde hayıt suyu, çakşır suyu, gül ve karpuz sirkesi, macun, pekmez, bitki çayı gibi şeyler vardı. Eşimin bir arkadaşı da kullanmış eşiyle sonra bebekleri olmuştu, biz de denedik, eşim bir kez kontrole gitti sonra test vermek için zamanı olmadı benim de bilinen öyle bir rahatsızlığım yoktu sadece bebek düşündükten sonra adet düzenim bozuldu çoğu zaman gecikme yaşadım, sonra ev değiştirdik ben o dönem tekrar diyete başlamıştım ama artık her şeyden sıkılmıştım hiçbir şey yapmak istemiyordum salmıştım hatta o ay adetim 5 gün erken gelmişti sonraki adet zamanında başka bir doktora randevu almıştım röntgen çekilecek bir durum vardı özellikle o zamanı seçmiştim hamilelik şüphesi olunca çekilmez diye ama adetim gelmedi tabi ben yine de gittim doktor şüphen varsa bir kan ver emin olalım dedi ben de yoktur kesin diye gidip kan verdim ama öğrendim ki hamilelik o ay olmuş🙈 yani stresi bıraktığım her şeyi saldığım ve ev değiştirdiğim sürede olmuş, o takviyelerin beslenmenin de elbette faydası olmuştur her şey bir vesile ama en çok da o ay olmayacağına inanıyordum, ben kendimde şunu da farkettim 1 buçuk yıla yakın istedik ama diğer evde 5. katta asansörsüz oturuyorduk orada olmasını istemiyordum merdivenler hamilelikte zorlar diye bu evde 2. kattayız ve taşındıktan 1 buçuk ay sonra hamileliği öğrendim bu da benim duamın söylediğim sözün karşılığı olarak döndü bana. O yüzden diğer etkenlerin yanında en başta stres yapmamak rahat olmak geliyor ve benim gibi böyle konuşup duaya geçen sözleriniz varsa onları da dikkate alın derim. Rabbim herkese sağlıkla, kolaylıkla, hayırla evlat sahibi olmayı nasip etsin🌸☘️