Nurrrr97 Kızlar gelin toplanalım daha dün ikiz hamileliğimi öğrendim 15 gün sonra kalp seslerini duyacağız inşallah çok heyecanlıyım siz neler yaşıyorsunuz
zeliskya Nurrrr97 bende kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde öğrenmiştim ikiz olduğunu şimdi 9.5 aylık oldular bile
Nebile2121 Nurrrr97 merhaba 18 haftalık ikizlere hamileyim bnde çok sasrmistim ilk duydugumda şuan ilerliyoruz yavaş yvas bakalım nasıl.olcak ❣️🤣
bnnryksl Nurrrr97 yeminle banada gelıyordu hep kendimi başa yakın gibi hissedıyordum şimdi sona cok yakınız ☺️
zynrn 15+4 olduk çift yumurta ikizlerini bekliyorum şuana kadar çok kötü bulantı kusma yaşadım bu hafta biraz hafifledi şükür bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak
Nurrrr97 Kubradmurat benim daha çok yeni 5 haftalık ilk reglime 2 gün kala beta 47 ydi beş gün sonra tekrar baktırdım 467 çıktı hiç ikiz beklemiyordum kese kontrolüne gidince ikiz olduğunu öğrendik 🙂 15 gün sonra kalp atışları için gitcem
zynrn Kubradmurat adetime 7 8 gün vardı ikinci gebeliğim ve aşırı belirtim olmuştu anlamistim kan verdim ve 375 çıkmıştı sonrada kan vermedim artık iki hafta sonra doktora gittiğimde iki kese var dedi orda öğrendim
imcakir Bence 15+6 yım çift yumurta kızlarım var ☺️💕 hamilelik benim için zor geçmiyor tek zor yanı sürekli kasık, bel, karın ve göbek deliği ağrısı çekmem 😂bazen dayanılmayacak boyutta ama buna da şükür 🤲🏻☺️
Burcu__0506 Nurrrr97 bende 5 haftalık hamileym betam en son 898 di baktırdgm da banada ikiz olabilir diyolar , çok merak ediyorum ☺️
Kubradmurat Nurrrr97 ayy yerim beta değeri ikizlerde daha çok oluyormuş ya onun icin merak ettim inşallah her şey yolundadır canim
zynrn Nurrrr97 6 haftada başladı 9 10 en şiddetli zamanlariydi şuana kadar 6 7 kilo verdim o kadar kötü geçti benim şimdi yeni yeni yemek yemeye başladım
Nurrrr97 Burcu__0506 ben doktoruma sordum betam çok yüksek değildi ikizde daha yüksek olması gerekmiyormuydu diye o biraz halk efsanesi rakamın önemi yok dedi
MrveeS Burcu__0506 Ben 5+4 de kan testi vermiştim beta hcg 5000 lerde çıkmıştı şuan 11+5 im tek bebek var bana da öyle demişlerdi sizin yanıtınızı görünce bende yazmak istedim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥰