Alya05 G12s_18 saol cnm çokta çiğ değildi üzerindeki yumuşak kıvamı yemiyorum. Sarısı kıvamı çok pişmemiş açıkçası Neden yasak ki
G12s_18 Alya05 Bende 4+3 bu arada canım 2.hamileligim kızım sağolsun izin verirse kahvaltı yapıyorum 🤣
Alya05 G12s_18 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah birliktelikteyiz bakalım doğumlarımız nasıl olacak
LavinsMom Alya05 ay ilk gebeliyimi hatirladim 😄 simdi 16 aylik bebeyle allah ne verdiyse ayak ustu onun artiklarini falan 🤣🤣
G12s_18 LavinsMom Benimki de 20 aylık amann neler neler yapıyor gerçekten bunda fazla kilo almicam belli 🤣
LavinsMom G12s_18 basindan sonuna kadar ayni kilodayim 33 haftadayim 😄 tüm gun arkasindan kosturmaktan kilom iniyo ama cikmiyo 🤣
LavinsMom G12s_18 ilk erkek 😄 erkek bebekler hakkinda olan tum soylentiler dogrudur bu arada artik katiliyorum 🤣 merak etme haraketli bebekse almayacaksin o kiloyu. Cok guzel ya esim hergun beni tartiyor sen niye kilo almiyorsun diyor 🤣🤣
Deleted33000 Zorlu evet biliyorum canım bende onu demek istedim zaten bebekler sağlıklı olsunlar da önemli olan o
tansugl37 Alya05 yani bilmiyorum ama bebeğimin kilosu gayet iyi bende 39 haftada -2 kilodayım. Demekki iyi gelmiş 😂
Alya05 LavinsMom sofra kurulunca her türlü yeniliyor 😁tabi tek seferde olmuyor o iş 10 defa kalkıp oturduktan sonra yiyorum 🤣🤣
Devran Çay iki haşlanmış yumurta domates salatalık balmkaymak süt reçeli köpük helva siyah zeytin yeşil zeytin çeçil peynir inek peynir nutella sofrada yumurta her zaman biter geri kalanlar atıştırma zaten