Minnakpopus Alya05 Afiyet olsun. 2 haşlanmış yumurta 2 ceviz 1 kibrit kutusu beyaz peynir 1 kibrit kutusu kaşar peyniri (haftada 3-4 yarım avokado) 5-7 yeşil zeytin 1 köy biberi duruma göre domates yeşillik ekliyorum.
1_Pandackk Alya05 avokado salatalık domates kaşar peyniri zeytin ama yumurta yiyemiyorum 🤢5+4 düm bende
Berrakk39999 Alya05 yumurtayı iyice pişirin toxoplazma riskine karşı buradan biraz cıvık duruyo uyarmak istedim daha başında oldugunuz için afiyet olsun 🥰
efeduru Alya05 afiyet olsun kuzummm 🫶 maşallah hiç erinmeden hazırlamışsın 😂😂😂 ben ne bulursam valla çocuğun peşinde koşmaktan 😂😂😂😂 muhteşem faydalı bir kahvaltı olmuş 👌 sağlıcakla kucağına al inşallah 🩷
Alya05 Kahvaltıda neler yiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ben henüz çok yeniyim💐4+2 ama nasıl başlarsan öyle gider derler ya 😁
Esma006 Alya05 iki tane haşlanmış yumurta, domates, salatalık,karadut özü iciyorum su kaynatıp, kaşar zeytin peynir
DarkLuna Alya05 böyle çeşit yiyenlere gerçekten özeniyorum maşallah sizlere ama bazı günler bulantidan kuru ekmek ve salatalık yediğim çok oluyor benim iştahım akşama doğru düzeliyor o saatlerde çok yiyorum bebiş de maşallahı var gelişim olarak önde gidiyor
Minnakpopus DarkLuna sıkma canını ilk 3 ay bende sadece tost yedim yada bi tek kuru salatalık sonradan toparladım. Dönem dönem bende kahvaltı bile yapmak istemediğim oluyor kefirle meyveyle geçiştiriyorum. Yani bizde insanız öyle düşünme sağlıkları sağlığımız yerinde olsun yeterki
Alya05 DarkLuna bulantı kötü ya Benm daha başlamadı inş başlamazda çok kötü oluyorum İnş sizinde hemen geçer bulantınız Maşallah diyelim bebişe kaç haftalık cinsiyet erkek mi 🥰
Zorlu DarkLuna yediğiniz yemekle bebegin gelişiminin önden gitme durumunun alakası yok. Siz yediğinizde kanınız vitaminleriniz yerinde olur. Bebek ise sizin kanınızla beslenir sadece. Kan yapıcı seyler yemek yeterli. Mesela benım vucudum kanı yapamıyor dusuk kan puanım ama ıkı gebelıgım de de bebeklerın gelısımı yerındeydı.
Emiisko Minnakpopus ayy ben hic birsey iyemiyorum yaa Ne kahvalti ne aksam yemegi hic bir sey sadece su
Alya05 1_Pandackk afiyet olsun inş zamanla tiksintiniz geçer yumurtada yersiniz Bende reçelleri yiyemiyorum
MuallaS 1_Pandackk merhabalar bende 5+4 um henüz doktora gitmedim siz gittiniz mi kese gördünüz mü acaba
Rmys0 1_Pandackk aayy ben 15 haftaya öyleydim suan 37 yim geciyor ama aynıydım bende her seyden tiksinmistim
Esra2025 1_Pandackk geçiyor hiç merak etme ben birde yemek şirketinde çalısıyordum halimi sen düşün her gün öğüre öğüre işe gidiyordum evde yemek yapamıyordum ama 3. Aydan snra geçiyor
Alya05 efeduru vala canm her sabahki hazırlama sadece biraz özenmeyle tabağa alındılar 😁😁Allah razı olsun sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah 💐💐🥰🥰
123bebek-21 efeduru benim de şuan 2. Çocuk bazen zor kahvaltı yapıyorum ama ilk çocuk da bende böyleydim 🤣🤣