sutlukahve_ Kızlar bu ay soğan kürü denemeyi düşünüyorum faydası olan çok kişi varmış araştırdım bende Saraçoğlu 15 gün boyunca diyor ama yumurtlamaya denk gelirse sıkıntı olmaz mı ovulasyon ile yumurtlama takip etmiyorum
Betulumsuakay sutlukahve_ Adetim bitti 1 gün sonra başladım 15 gün içtim bıraktığım gün adet oldum sonraki ay birde baktım hamileyimmm
Mrvsmt2502 sutlukahve_ 15 gün yapacaksınız tabide 1 hafta regl ayın 3 haftası gidecek ovülasyonu gözden çıkarın demek istedim
Mrvsmt2502 sutlukahve_ çünkü 3 4 gün yapıp ovülssyona denk gelmesin diye bırakırsanız 15 gün yaptığınız kadar etki etmeyecek…
sutlukahve_ Mrvsmt2502 yok o şekilde yapmam zaten benim yumurtlama sıkıntısı var 15 gün devam edicem kesintisiz
Nasipse-6 Kendimi bildim bileli adetim düzensiz hep geç olur geçen ay soğan suyu kullandım adetim bitene kadar (7 gün). pholicaps diye bir takviye de kullandım ama hangisi etki etti bilmiyorum hayatımda ilk defa 30. gün adet oldum şaşkınım
sutlukahve_ Betulumsuakay ağrınız vs oldu mu benim arada kasik bel ağrım var bide adetten beri geçmeyen göğüs hassasiyeti aklımı karıştırdı
Nasipse-6 sutlukahve_ kullanırken her zaman ki kadar akıntı vardı ama adet olmadan önce göğüslerimde aşırı bir hassasiyet oldu
Betulumsuakay sutlukahve_ Kasık ağrım vardı ama göğüs haasasiyetini fark etmedim soğan kürü rahmi ve yumurtalıkları çalıştırıyormuş o yüzdendir diye tahmin ettim